Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

ja uvažujem na 350ml,ale neviem či to nebude velmi nápadné,on mi nenevrhol ešte nič,v piatok sa stretneme prvý krát..a potom zas ak si dám 300 a budú malé,tak ma porazí,ked už rezat,tak aspon dobrý výsledok..

sweetlemon

fifiBB
tiez som bola u Trsku,mala som mini 1, teda skor 0 a dal mi 285. A on ti navrhol aku velkost? No neviem, podla toho, aku velkost chces mat po op? Ale mozno take 325-350 by ti stacili k tvojej vyske.

sweetlemon

nulky
nemala by si rozmyslat nad takymi vecami,ze ti vyskocit implos spod svalu a podobne, potom sa len zbytocne stresujes a stres je najhorsi na hojenie. tak pekne klidek,poriadne si uprav ten pas a malo by to byt v pohode, to budes mat asi otlacene teraz.
ja som zevraj v noci spala na boku, prvykrat v posteli dnes :) a trosku ma rano bolel cicik,ale hned to preslo. musime proste skor mysliet na to,ake budu krasne o par tyzdnov a nie na to, co vsetko sa moze stat. ked je clovek vesely a mysli pozitivne, tak sa rychlejsie zotavuje :)
no pn mi dala obvodna, prisla som s tym,ze ma to boli po augmentacii a ona,ze ked som si platila zakrok, tak ani pn mi poistovna nepreplati. tak mi tam dala nejaku diagnozu,ze vycerpanost a unava ci co, lebo chcem len 3 dni, v pondelok idem zase skusit makat :)))

fifiBB

ahojky,prosím može mi niekto poradit?v pia idem na konzultáciu k dr.Trškovi a mám problém vybrat si,chcem okruhlé,taraz mám také malé makke dvoječky po porode,výška 176cm váha 57kg,poradte mi prosím kolko ml???chcem to pod sval,dakujem..

nulky

lela, červeň je výborný, ale mám pocit, že sa viac prikláňa k prirodzenostia teda menším prsiam..
lenže ja som to inak ani nechcela... takže nebol problém......
do 300ml to dávajú v podpazuší- áno guľaté mi navrhol (280).. iné tvary a veľkosti už musia ísť pod prsiami..

sweet... a PN ti dal obvodný, či kto? a akú diagnózu????
ja som si všimla, že ten pravý psník ma dnes viac bolel asi preto, že sťahovací pás, bol vyskočený trošku vyššie..- keď som to stiahla nižšie na prso, tak bolesť prestala !!??!! hádam mi imploš nevyskočil v noci spod svalu §§§§§§§§§!!!! lebo je stále také trošku iné......... jáááááááááj, užnech som za vodou, lebo sa pozorujééééééééééém od strachu.

sweetlemon

miu miu
no, tak som doma,rano som si bola vybavit pn a teraz lezkam. a ano,vecer sa ta boest ukludnila,este ma boleli rebra a trosku jedna jazva tusim,ale dnes je to uz ok zase :) ja fakt,ked som v klude,tak ich absolutne necitim,uz ani vahu. ani ked pomalicky nieco robim. ale v robote to fakt som musela makat,lebo ma tam cakali veci po tyzdni a tak som trepala rukami,ze som si to presilila, truba. ok, uz budem posluchat, mami :))))
live som uz fotecky poslala,vcera vecer,no asi zatial nema cas to tam dat. som tam hore bez,iba s naplastami na jazvach. a fakt je tam vidiet,ake su male.

miu miu

sweetlemon co behas po lekaroch alebo len oddychujes? Dlho sa neozyvas?
Vsetko je ok? nepresilila si sa velmi vcera v praci? ukludnilo sa ti to do rana?

miu miu

no ja som videla vela jej roboty, aj na konzultacke mi ukazala v pocitaci vsetky jej prace co sa tyka prs samozrejme a hladala priblizne moju vahovu a vyskovu kategoriu a videla som vsetko, aj baby tu maju od nej prsia a su velmi spokojne. aj na tych fotkach vypadali jej prace krasne.

Lela1

A este co sa tyka Jezovitovej. Aj o nej som rozmyslala ze pojdem aspon na konzultaciu. Vela bab tu pise ze robi pekne prsia. Mne ale zase kamarat hovoril ze videl jej robotu nielen prsia ale aj nos,.. tvar .. a ze hruuza. Takze neviem. A osobne mam taky lepsi pocit ked je operater chlap.. asi som staromodna :)

Lela1

miumiu idem tento piatok o 9 rano tam mam uz byt.. Dufam ze ma potesi a povie mi aspon tych 325 :) Guba bol dost zdrzanlivy v tych velkostiach, ked som sa opytala ze ci by vacsie nemohli byt, tak sa zaksichtil ze to by vyzeralo na mne hrozne... no neviem. Este mam taky mensi problem ze mam trochu vpadnutu hrudnu kost. Takze ked budem mat vacsie prsia bude to viditelnejsie... som zvedava co na to povie Cerven. Ale uz teraz mam k Cervenovi vacsiu doveru :) este som ho ani nevidela