Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

baby a co myslite nebolo by lepsie napriklad 300ml a stredny profil nez 325 a nizky profil? co je lepsie? mne doktorka hovorila ze nizky profil vypada najprirodzenejsie ale trocha sa bojim aby to neboli len placky. nech su aj v priestore trocha. nie? co myslite vy?
Boze mna slaktrafi z tych velkosti, kym pojdem na op.

miu miu

joooj baby baby. zase som sa narehotala. xi ked som to docitala, vcera mi zamrzol note, tak som sa nasrala a vypla ho. Tak vas citam az dnes v praci.

sweet
drzim palce dnes na prehliadke a nech ta zbavia tych stichov konecne. Viem si predstavit tu radost na sprchu.

fifibb
uz som tu pisala ze som bola na konz. minuly stvrtok, cize pred tyzdnom a s pani doktorkou sme sa zhodli na termine 3.11. kvoli menzesu, ktory budem mat pred op, aj kvoli praci a hlavne kvoli tomu ze operuje v intervale 1-10 dni po menzese. takze preto, ale inak by mi kludne dala aj skorsi termin.

ametystka a atram
aj ja mam vysku 165 a 48 kg max 50kg. pohyblive. a radi mi doktorka 325ml. teraz som uz zase v pomykove ci to neni moc ked vy tu pisete ze vam nechcu dat viac. hmmmm

nulky

ahojte.
tak mne sa včera tie strašné tlaky a pichanie na nevydržanie v pravom prse natoľko nezdali, že som volala dr. a dnes ráno som išla na predčasnú kontrolu.
nebol to môj výmysel..... normálne mi už ubolené chrbticové kosti a rebrá robia takú šarapatu, že tlačia na nervík...aúú..
musím povedať, že som sa poriadne upokojila, aj keď bolesť neprestáva.. viem, že to jednoducho prebolí, keď začnem normálnejšie ležať... len lieky na zníženie bolesti...
tak, aj takéto sa nám môže stať :-)
no a v tom strese som sa ani nepozrela na odokryté prsia v zrkadle !!!??? :-)
ale pohľad zhora na ne bol - kráááááááááááááááásny.
ani ja nie som žiadna cecaňa po opke, ale sú takú prirodzené, také plnučké, že až....
poprvý raz po opke som si povedala : JUPÍ. budem pekná :-)
čakali tam dve na prijatie na opku....som rada, že je to už za mnou... :-)

veronika24

Ahoj maja222.Akurat citam,ze ides do Prievidze v piatok.Tak to sa stretneme.Mna tam tiez v piatok operuje.Takze pravdepodobne budeme spolu na izbe.A ake ti ide davat?A co si zo sebou vsetko beries?

sweetlemon

ametystka
no neviem, neviem, ale teda je to na tebe. potom som fakt zvedava, ked tam das uz aj foto po, ci su az take strasne :) ale v kazdom pripade, po op budes mat urcite uz krasne prsicka,takze to, co mas teraz, je uz skoro minulostou :)

ametystka

zatiaľ foto nie , je to pre vaše dobro :)
videla som ako reagoval dr. na konzultácii, obočie mal až v strede čela, keď ma zbadal, fakt :)))))

sweetlemon

ametystka, atram
hehe, zlate, ako sa predbiehate, ktora ma skaredsie :)))) vy ste pipi, to sa radsej potom predbiehajte, ktora ma krajsie :) vsetky didi su normalne, ved predsa neexistuje ziadna mierka ani pravidlo, ako maju prsa vyzerat. tak nestresovat prosim a mysliet len na to,ake budu potom hezke :)
atram
no ano,aj ja som videla tie 170-ky a teda nezda sa to. naozaj to kazdemu sadne inak

atram

ametystka, no ak nepraskli monitory babám pri mojich foto, tak neverím, že ma prekonáš :))))) smelo do toho a aspon zistíš, že ťa neklamem :)