Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

veiva

miu miu,
teraz si ma uplne zmiatla s tymi profilmi a zda sa mi, ze mas pravdu. na druhej strane myslim, ze doktorka vie o com hovori..nevolala si jej nahodou? budem jej volat asi niekedy tento tyzden aby som zistila aky profil mi vybrala ale nakolko mam cca taku istu vysku a vahu ako ty a tiez 325 ml, myslim ze to bude tiez nizky...
inak, dlho som nepisla lebo ked sa raz za den dostanem na comp, stihnem akurat precitat, co tu pribudlo :-)

maja222

Ahoj Veronika24,
tak to je super, že ideme spolu. Vedela som, že má ísť so mnou ešte jedno dievča, ale nevedela som, či si to náhodou nevzdala. Na ktorú hodinu máš prísť? Ja tam mám byť okolo 7.00 hod. Mám si doniesť pyžamo, ako mi tu už bolo povedané, hlavne aby bolo na gombíky, papuče, minerálku a niečo ľahké na jedenie. Neviem, čo myslia tým niečo ľahkým.
Implantáty mi dávajú anatomické, buď 280 alebo 320 ml, polytechy. Keď tak "počúvam" našu Sweetlemon, tak asi pôjdem do tých väčších.A čo Ty?

atram

miu, no ja nie som odborník, ako dr, ale mne by sa skor pácilo na uzky utly hrudník ako máš ty, 300ml a stredný profil, presne ako píšeš, aby to nebolo rozliate po ploche ale aby to šlo do priestoru, skus sa ešte spýtat na názor dr, nech ti povie čo na to ona, ved tých operácii už robila neurekom, musí vedieť aký bude výsledný efekt s jednou aj druhou možnosťou, aj kosi tu dávnejšie písala, že by šla do vysokého profilu, má tušim stredný

miu miu

no ved, ja mam teraz taku dilemu jak svet. neviem co bude lepsie. ja stale premyslam ci dat 300ml a stredny profil alebo 325 a nizky profil. ja nechcem placky.

atram

miu, nulky, ja rozmyslam nad vysokym profilom, moooozno dam stredny, ale nizky isto nie, vraj ak je hrudnik uzky tak je lepsie profil vyssi, no neviem, ale kedze ja mam malo ml a aj hrudnik uzky, potrebujem aby tie ml isli do priestoru a nie do sirky

miu miu

baby neviem ci niekedy nespravi viac vyssi profil /teda myslim vacsie didi/ ako mililitre. hmmmm? aku mate vy skusenost alebo nazor? ako urcite by som nechcela na gulate vysoky profil to az nie. to sa mi zda pri tych gulatych vela /mam pocit ze to vtedy vypada ako keby boli nalepene, hlavne pri chudej postave/ ale stredny sa mi zda v pohodicke.

nulky

ja neviem, miu miu, ale ak si veľmi plochá aj ty... tak chceš mať aj v hornej časti také to pekné plné, nie?
ak ideš pod sval tak sa ti to vyformuje do prirodezena, tak by som si dala aspoň stredný profil...no, dilema poriadna...
ja som nad tým až takto predtým nedumala. išla som na jednu konzultačku, objedenala imploše a o mesiac bolo po všetkom... vzala som to rýchlo.....lebo keby som pri tom uvažovala, zamotala by som sa...... už sa poznám... hlavne nerozmýšľať :-)

nulky

aby som upresnila:53kg nie je tak málo na tú výšku, ale všetky kg sú od pása dole :-) :-)
hore mám len kosti a kožu :-)
teda mala som.....

nulky

miu miu...
no, ja som si po čítaní tothoto fóra hovorila, že takých 300 až 350 ml si dám...
a keď ma videl doktor a na prvý šup povedal,. že joj aká útlučká, 165 a53 Kg - vám by seklo tak 260ml. ja najprv oči von, ale keď mi priložil imploš a ukázal ako sa bude musieť ten môj mini sval natiahnuť- tak som skoro pristala na 260...potom sa zvrtol a povedal, že by sa možno pokúsil dať mi aj 280 ak súhlasím, ale väčšie, že by pripadali na mojej vychtnutej hrudi nápadne...
a keď som ich dnes videla, som rada.
280ml vysoký profil pod svalom- vyzerajú ako moje :-)