ahojte kocenky :)
miu miu
no...ked som si to tak precitala, tak urcite by som nesla do nizkeho profilu. teda aspon ja nie. naozaj by som sa bala,ze sice cici by boli velke,ale pod volnejsim trickom by ich nebolo vidno bez podprdy. teda myslim. ja mam tiez stredny a myslim,ze to je take akurat - myslim to vystupenie do priestoru. takze ak mozem poradit aj ja, tak radsej 300 a stredny. ale myslim,ze kludne aj 325 a stredny :)))) mne sa teraz uz lahko hovori, viem, ze ty si teraz opatrna,aby to nebolo moc. hm...no ale stredny teda urcite. skus s nou pokecat, ved ty to platis, tak ti nemoze nanutit nieco.
maja222
no, ja som mala mat tiez 280 polytechy, potom ale mi dal 285,lebo ze 280 sa uz nerobi ci co :) ale ved dr asi pri operacii da to najlepsie, nie? ja som to nechala na nom, povedala som,nech tam da to, co bude vyzerat najlepsie. a teda dufam, ze aj bude. dnes som na ne tak pozerala a ked som sa vystrela,tak tam aj nieco mam :)
jaaaj a vlastne ano, bola som na stichoch. tak hej, vybral, dnes to ale mam mat este zalepene, neviem preco :( takze kupanie je naplanovane az na zajtra :( ale nevadi, to uz asi prezijem :)) zajtra to zlepim a potom si to mam umyvat repikom. a ked odpadnu chrasticky, tak kremovat. kontrola o 3 tyzdne.
inak zajtra to budu 2 tyzdne, sa tesim :) klaudia ma dnes 2-tyzdnove vyrocie :)