Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

miu miu nízky profil si daj ak chceš aby prsia boli max prirodzené,ja ho mam tiež-kuk do galerky aj ked by som si asi dala ten stredný,ale asi aj dosť záleží na tom,čo tam máš teraz

prsnik

A ešte som vám chcela povedať ako to skúšali.Teda ,že mi tam pani doktorka napchala gázu a,že jej sa to videlo takto lepšie.Dosť nechutné s tou gázou?

prsnik

Zdravím.Ktorá doktorka dáva len nízsky profil?No ja vám poviem za mňa to vyriešila doktorka sama priamo pri op.Dohodli sme sa pevne na 295 ml stredný profil a keď som sa zobudila mala som 300 ml vysoký profil a bolo to.Povedala mi jednoznačne že celý tím aj sestry sa zhodli ,že teda tie budu lepšie k môjmu hrudníku.Zdali sa mi veľké na začiatku, ale teraz sa mi zdajú akurát a to mi určite ešte zmäknú a odpuchnú.

sweetlemon

ahojte kocenky :)
miu miu
no...ked som si to tak precitala, tak urcite by som nesla do nizkeho profilu. teda aspon ja nie. naozaj by som sa bala,ze sice cici by boli velke,ale pod volnejsim trickom by ich nebolo vidno bez podprdy. teda myslim. ja mam tiez stredny a myslim,ze to je take akurat - myslim to vystupenie do priestoru. takze ak mozem poradit aj ja, tak radsej 300 a stredny. ale myslim,ze kludne aj 325 a stredny :)))) mne sa teraz uz lahko hovori, viem, ze ty si teraz opatrna,aby to nebolo moc. hm...no ale stredny teda urcite. skus s nou pokecat, ved ty to platis, tak ti nemoze nanutit nieco.
maja222
no, ja som mala mat tiez 280 polytechy, potom ale mi dal 285,lebo ze 280 sa uz nerobi ci co :) ale ved dr asi pri operacii da to najlepsie, nie? ja som to nechala na nom, povedala som,nech tam da to, co bude vyzerat najlepsie. a teda dufam, ze aj bude. dnes som na ne tak pozerala a ked som sa vystrela,tak tam aj nieco mam :)

jaaaj a vlastne ano, bola som na stichoch. tak hej, vybral, dnes to ale mam mat este zalepene, neviem preco :( takze kupanie je naplanovane az na zajtra :( ale nevadi, to uz asi prezijem :)) zajtra to zlepim a potom si to mam umyvat repikom. a ked odpadnu chrasticky, tak kremovat. kontrola o 3 tyzdne.
inak zajtra to budu 2 tyzdne, sa tesim :) klaudia ma dnes 2-tyzdnove vyrocie :)

miu miu

no ved prave na to myslim, ze aby aj bez podprdy krasne stali, lebo to ma teraz sere zi bez podprdy vypadam 13rocna. a darmo mi zvacsia po hrudi mililitre ked do priestoru mi toho vela nedaju. boze ja uz totalne filozofujem a nechcem sa vidiet tesne pred op. ved budem na nervy. ale asi toto je dolezite. spravne sa rozhodnut.
no baby ale ja to mam aj v znameni, som vahy takze si viete predstavit aky som rozhodny typ.

veiva

miu,
ved prave! :-))) dnes poslem fotecku do fotoalbumu a pokukam sa ake mali ostatne kocky a ako vyzera po opke s roznymi profilmi. tiez sa mi zda, ze stredny + menej ml bude lepsi aj ked zase ja som naozaj chuda a dufam,ze moj hrudnik po opke bude celkovo vyzerat krajsie vymodelovany. ja nevieeem... chcem aby vyzerali prirodzene, nebili do oci na prvy pohlad ale aby boli pekne bez podprdy a s nou. kua! :-)

miu miu

veiva, nevolala som jej ale som presvedcena ze ti da nizky. Ked som sa jej pytala tak mi povedala ze dava automaticky nicky profil. cize len na vyziadanie iny.
a tebe sa co viac paci? premyslala si nad tym? ono ani s nizkym nebudu placky ale do priestoru to je tiez pekne nie? uz 325ml a stredny profil sa mi zda vela tak asi ten 300ml a stredny je asi akurat na moj hrudnik. sudim len podla nejakych fotiek. ale na kazdom to vypada inak tak preto sa tazko rozhodujem. asi este prestudujem americke stranky a skusim porovnat.
boze ako sa len rozhodnut????