Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

ja tomu tiez chcem verit velmi, ver mi!ale baby stala sa mi aj taka haluz, ze od zaciatku konzultacie sa mi zdalo ze ma chirurg chce odhovorit, neviem, ci sa mu moje povodne prsia pacia viac ako ked pomyslel na vysledok, ja mam totiz 75B ale mam dost siroky hrudnik-85 a tak sa cely dekolt v lete v tricku strati a v trojuholnikoch vyzeram na plavarni uuplne plocha...baby myslite ze na priklad 250ml a stredny profil urobi mne s mojimi mierami vacsie prsia ako napriklad stihlunkej kocke s nulkami, alebo je to naopak?(mam asi 59kg a mam pocit ze moje prsia su na mna male)

ninab

caute baby ja som Nina a chcela by som sa Vas spytat na zakrok...
termin mam v strede novembra a zacala som sa priserne bat kapsularnej kontrakcie...napisete mi svoj nazor?alebo skusenost? moj plasticky chirurg povedal, ze v takomto pripade sa musi implantat vybrat aj so stiahnutym tkanivom a prsnik je uuuuuplne zdevastovany...poradte prosim, lebo som si na to rok setrila a zacinam pochybovat a priserne sa bat...co ked..?

veronika24

Ahoj Maja222,takze ty uz budes mat po,ked pojdem ja.Ja mam take trapne pyzamo,bo to je normalne problem zohnat.Ale ved je to jedno.Na jedenie mam len tie polystyreny.Myslim,ze mi ani nebude nic chutit.Som taka nervozna.A najhorsie je,ze ja som fajciarka,a nemozem fajcit.Z toho ma asi slak trafi.A co nespravime pre krasu,no nie?ja asi tiez uvazujem nad vacsimi.Mne hovoril 325ml alebo vacsie.nechcem ani mega,ale zase aby to aj bolo vidiet.No ved uvidime.

miu miu

joooj baby dakujem, asi ma ozaj otvrdzujete o tom ze mam asi pravdu a radsej si nahlasim ten stredny profil.

pegy ved kuk do galerky, ja viem ze fotky dost skresluju a havne ked som sa fotila sama s natiahnutymi rukami ale daco tam je vidiet. zas nemam tam len kozu take jednotky, skoro dvojky tam mam.

sweet no gratulujem, boze ako ten cas strasne leti to je hruuuza, no ale bodaj by takto letel ten cas aj mne ked budem po.

prsnik
hovorim o Dr. Jezovitovej - co dava ten nizky profil.
takze to znamena ze doktorka sa pri tebe rozhodla spravne nie? si spokojna?