Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

ja mam 24, nie som vydata a tiez nemam deti, na co sa tiez spytal, ci nechcem pockat, ze po detoch...skoro ma jeblo, prepac za vulgarnost, ale tento zivotny krok neplanujem dva dni ale asi tak od 18 zvazujem moznost, rozhodovala som sa posledny cely rok a tak ked pocujes nieco co ta zneisti...najradsej by som bola keby ma niekto posunul AJ PRETO SOM TU

ninab

ja som ani nevedela ze v Prievidzi sa toto robi...mozno si zavolam aj tam ved pristup personalu pocut uz do telefonu...nevravim ze v Martine bol zly, praveze dobry, len to, ze mi povedal, ze skoda takych prsnikov ake mam, ma vystrasilo natolko, ze nechapem, co tam so mnou chcu robit...

ninab

vzdy ked zaspavam, mam hrozne pocity a strach z komplikacii a ked sa rano budim, chcela by som aby to bolo uz zajtra a ty majka alebo teda maja222 si ako na tom, kedy ides?

ninab

Bola som v Martine a meno nechcem nejak pisat, nehnevaj sa, zatial to bola iba konzultacia a ma byt nejaka druha po vysetreniach na alergologii a imunologii, tak potom budem konkretnejsia, zatial chcem respektovat aj reklamu aj antireklamu...a vy mate kocky asi lepsia pocity z prvej konzultacie?ci len ja som taka bojazlivka retardovana?

ninab

babenky a este mi prosim napiste, co si mam zobrat do nemocnice a kolko ste tam boli...ja mam byt hospital. 2dni a asi sa tam unudim..co?