Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

Pegy ale ved ty mas az 500ml... to sa neda zrovnat, ty ich mas teda aj v priestore a voooobec neni vidiet ze mas impl. mas ich pekne a prirodzene ale to sa neda so mnou porovnat. aj s tym co si mala predtym a co mas po op.
neviem si z toho vyvodit tu moju velkost. skoda.

miu miu

maja 222 jasnecka ze drzim paste aj tebe. baby super ze tam budete takto spolu, aspon sa budete povzbudzovat. xi
potom najneskor v sobotu ocakavam tu na fore ze popisete vsetky pocity a dojmy po op. chcem vediet vsetky detaily nech sa nachystam.

veronika24

ninab,neviem fakt u koho si bola,ale musel byt daky divny.nechapem preco by si mala cakat.Skus niekoho ineho a uvidis.Urcite to lepsie dopadne.A ja mam tiez taky problem,ze sice nemam najmensie prsia,ale oproti telu male.

miu miu

veronika drzim palec, aj ja som fajciarka, ale vies co? podla mna po narkoze ti ani nebude chutit, mozno sa budes len starat aby si len v klude lezkala a hlavne vela spala, aby ti to rychlo preslo. no budem na teba mysliet. drzim paste.

nina ahoj, neboj ani jedna sme tu neni take ktora by sa rozhodla zo dna na den. pozri ty chces vacsie a krajsie prsia, tak chod do toho. ja idem 3.novembra. tiez je to rozhodovanie od osemnastky, a to ze sa stane nieco prave tebe je smiesne. ked budes dosrziavat vsetky pokyny a po op vela oddychovat, tak sa ti urcite nic nestane. pocuj ale skoda ze nenapises meno lekara, lebo baby su tu od vselikade a mozno by ti vedeli poradit ci je dobry odbornik alebo nie a mozno aj fotky by si videla. ja idem do BA takze mna sa Martin netyka.

maja222

Ninab,
zajtra mňa a Veroniku ide operovať Trška v Prievidzi. Inak operuje v BA, ale raz do mesiaca chodí do PD.Skús u neho sa objednať na konzultáciu. Je veľmi príjemný.

veronika24

maja222,som a este ako,ale nastastie mam tolko starosti dnes este,ze aspon nemusim len nato mysliet.Musim este pred tym vybavit kopec veci.ak sa o pol noci dostanem do postele tak to budem rada.A dnes sice pochybujem ze zaspim.A ty?Ako to prezivas?