Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

No, to co si pisala o tom rezani, to som este nepocula. A to vas obidve rezali oci? Teda neviem, povedala si to dr dnes rano?

sweetlemon

ja som mala teplotu tyzden este. uz som ani antibiotika nemala. ale mne asi organizmus inak reagoval, snazil sa asi moc branit :) potom to preslo. no a co, aky mas pocit z velkosti?

maja222

Baby, je možné, že by sa mi zhoršil zrak po tej operácii. Ja nosím okuliare s dioptriami 2,5 a teraz mám úplne nermazaný obzor.

sweetlemon

maja222
no ja som mala celkovo cca 110,ale zase mne ich daval dalsi den prec. no,ale podla cim dlhsie tym lepsie,nech sa vsetok ten bordel dostane z tela von :) takze len vydrzat a potom tym padom by sa to mohlo lepsie hojit myslim :) a aj potrebujes tabletky na bolest? teplotu si mala?

maja222

Ja tak mám už teraz natečené 110 ml(iba z toho pravého)a na výber ideme až v pondelok.Inak idú mi fakt dosť na nervy.

sweetlemon

maja222
ahoj prsatica :) no super, sa tesim z teba, som rada,ze to znasas tak dobre. No co sa tyka drenov,tak to bolo hrozne, ked som sa isla posadit,tak ma hrozne rezali, najma pravy a do toho mi aj viac potom natieklo. mne tam natieklo az vyse 100ml :) som sa bala,ze to je vela,ale dr mi ich na dalsi den dal dole, ze to je normalne mnozstvo. a bez drenov to bolo potom ovela lepsie. tebe ich tiez vyberie zajtra?

maja222

A ozaj, ďakujem,že ste nám držkali palčeky, ste super. Bála som sa, že to bude horšie,ja som to mala v pohode. Veronika to trošku znášala horšie, ale to vám už povie sama.

maja222

Ahojte babenky moje. Tak som tu aj s novými prskami a je mi super. Keď som sa prebrala, tak ma ani nič nebolelo, až na chrbát, z toho ležania. Iba trošku ma pobolieva pravý prsník aj do drenov mi z neho viacej tečie ako z ľavého, tak dúfam, že je to ok. A neznesiteľne nás rezali oči, stále sme ich museli mať zatvorené kvôli slzeniu.
Večer som už v pohode mohla prejsť na WC-ko.Teraz som konene doma a nechávam sa obskakovať mojím drahým(čo je super:-)))