Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

maja222
fu,ale je zvlastne,ze to mate obidve, no uvidime, ako bude na tom veronika,ked pride sem. no ked sa divili dr a sestricky, tak by si mu mozno mohla skusit zavolat. pockaj ale este do zajtra, mozno to potrebuje cas,aby sa ukludnili,snad sa rano zobudis a bude to prec :) a ked nie, tak mu zavolaj, on je fakt ochotny a poradi. no a ako v noci, aj si pospala nieco?

maja222

Ja som bola na Teba tiež dosť zvedavá a som si hovorila, že aké si dáš Ty, také si dám aj ja. Potom, ale keď si hovorila, že by si si dala aj väčšie, tak som aj zaváhala, ale myslím, že tieto mi budú stačiť.

atram

maja, veronika, gratulujem k novým prírastkom, super, že to už máte za sebou, teraz už len ležať a oddychovať, aby sa to správne hojilo :)

sweetlemon

maja222
no to je dobre. aj som chcela vacsie 2,ale teda sa mi nezdaju. ved uvidime, co z nich vznikne,ked odpuchnu :) pozerala som,ze pred sme na tom boli dost podobne,takze vysledok bude asi tiez podobny :) potom mozme porovnavat :))))

maja222

Povedala som to dr. ešte včera, keď sa prišiel na nás pozrieť a mne slzili oči. On si myslel, že plačem od bolesti:-)Iba sa tomu začudoval a nekomentoval to, aj sestričke to bolo divné. Dala nám azulenovú masť na oči, ale prešlo mi to až okolo pol ôsmej večer.A až keď som išla domov autom som si všimla, že nemôžem poriadne prečítať značky pri ceste.Dobré čo?

maja222

Povedala som to dr. ešte včera, keď sa prišiel na nás pozrieť a mne slzili oči. On si myslel, že plačem od bolesti:-)Iba sa tomu začudoval a nekomentoval to, aj sestričke to bolo divné. Dala nám azulenovú masť na oči, ale prešlo mi to až akolo pol ôsmej večer.A až keď som išla domov autom som si všimla, že nemôžem poriadne prečítať značky pri ceste.Dobré čo?

miu miu

lela u jezovitovej sa netreba objednat a staci ked tam prides okolo druhej a nahlasis sa na recepcii. a ano ukaze ti foto ked budes chciet a vlastne aj v cakarni su fotky.

maja222

Mám ako aj ty 285 ml. Stále mi hovoril, že mám strašne úzky hrubník, že tieto mi budú stačiť. Po operácií, keď ma obzeral, tak že mám pekné dvoječky. Zatiaľ boli oblepené a moc tam toho nebolo vidieť, ale ja som nechcela moc veľké, aby to nebilo moc do očí.