Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

hehe,mne sa zase zdalo,ze ich mam moc pri sebe,to asi ale tym opuchom sa to skreslovalo. no jasne,je trosku skoro pozerat na to, ako vyzeraju :) hlavne,ze si spokojna s velkostou, to ostatne sa upravi a budu to herecky :) tesime sa na fotecky :)

sweetlemon

maja222
ze to skoro vobec neni o bolesti, skor o tlakoch? no teda, takto to je asi taky superpriebeh hojenia a prajem to naozaj kazdej :)
to je dobre,ze ste mali na spanie, ja som nedostala nic. neviem, asi na mna videla,ze spim aj bez tabletiek :) ja som 2 dni po narkoze skoro stale len spala :) a este tyzden po op som bola hrozne znicena a musela som viackrat denne spat.
na noc si daj vyssie pod chrbtom,ja som spala na kresle,mne to je teda lepsie ako teraz na posteli,stale sa sucham dole a potom ma bolia. tiez som zvyknuta na boku alebo bruchu a teraz toto. ale mne sa celkom dari. neboj,zvyknes si :)

sweetlemon

maja222
no, viem, ze to musi byt takze,ale ano, treba si dat pozor a nehybat sa,mne dr aj po 13 dnoch,ked mi vyberal stichy, pomahal s podprdou,ze sa mam co najviac nehybat. takze nejak to bez mojkania vydrzte :)

maja222

Sestrička bola strašne zlatá, o 22.00 hod. dala nám tabletku na spanie a zobudila som sa až o 5.15, keď ma príčerne bolel chrbát. Ja som naučená spávať na bruchu, tak si neviem predstaviť túto noc.Ja bolesti nemám teraz vôbec. Už aj ten pravý sa mi ukľudnel, takže je to celkom pohodička.

miu miu

jaj uz som zabudla ale niekto sa ma tu pytal ci mam deti, nie nemam. mam 25rokov a zatial som bezdetna-len vydata.

miu miu

jeeej babulenky no konecne, teda veronika este nepise, ale majka som strasne rada ze ta nic nebolelo, dufam ze tak dopadnem aj ja. ani po narkoze to nebolo zle? boze baby ste moje vzory, dufam ze aj ja to budem takto lahko znasat. drz sa..........

sweetlemon

maja222
no, ked teraz na ne pozeram, ako mi ide dole ten opuch medzi prsami,tak sa trosku opticky zvacsuju. sice len o kusok,ale akoby teraz vystupuju do popredia. tak ich vnimam trochu vacsie. no nakoniec budem asi spokojna :) ale mensie by som teda nechce :))

maja222

Veď aj ležím v posteli a mojím deckám je to strašne divné. Malá by sa len túlila a mazlinkala a ja ju musím len od seby odháňať, tak mi je to ľúto:-(