Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

sweetlemon, vsak ako vravim, prvykrat som sa zlakla impl. ktory mal 250ml...inak ked sme pri tom... ...ako je to mozne ze mi chirurg povedal, ze s nimi (250ml)budem mat trojky.zalezi aj od toho co teraz mam?

ametystka

:) atram, som sa odfotila, ale bol to des, tak som to zmazala. druhý pokus možno vyjde a pošlem...do februára určite, vtedy idem pod nôž

ametystka

uf, na také veci by som chcela nemyslieť, ale sa nedá...
no treba veriť, že bude dobre a že nejak vykľučkujeme z pazúrov komplikácií. :)

nikis

dva mesiace po operacii som zacala tusit, ze nieco nie je v poriadku a doktor mi to potvrdil. Na take veci netreba mysliet. Stat sa moze hocico a myslim ze kazda do toho s tym aj ide. Ja som mala problemy aj jazvy mam skarede ale isla by som do toho znova, keby trebalo :)

evusa2001

miu miu budem mat okruhle silikony anatom,icke nechcem kedze budem mat vestsie prsia zle by to vyzeralo moc spadnute a potom hop a velke prsia slzickove teda anatomicke su dobre ked su male prsia medzi1-2kami.kedze ja mam 2deti a v tehotenstve som mala 6tky a teraz mam 0-lky a ovisnutu kozu tak je dobre mat take ake mi pasuju k mojej ochabnutej kozi.a ty mas deti??

ametystka

a nikis si tu?
prosím ťa odkedy si začala tušiť, že niečo nie je v poriadku? koľko času prešlo od op? bojím sa tej kontraktúry, bojíím