Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ametystka

ahojte všetky pred aj po,
už som sa pýtala, ale nič..tak zase - má niektorá skúsenosti s dr. hudákovou z Ke? operuje vo fakultnej v pavilóne zdravia alebo na súkr. klinike. v pondelok k nej idem na konzultáciu, tak som zvedavá...:)

atram

Lela a ake mas prsia momentalne? Lebo mne Guba tiez striktne navrhoval anatomy o inych ani počuť a Fabry sa nevyjadril žeby gulate vhodne neboli.

ninab - neviem aký máš teraz základ, ale musela by si mať teraz minimálne mensie dvojky aby ti 250ml spravilo plne trojky, fakt sa mi to zdá málo, no ale dr určite poradí, ten to má isto v merku. Ja by som inak najprv schudla a potom dávala imploše, nevieš ako sa tá koža zachová po schudnutí, aby ti potom nebolo treba reoperaciu. Mne pri kazdom schudnuti idu dolu prve prsia, preto aj tak teraz vyzeram :((

sweetlemon

nikis
no, to zistis asi len tak, ze si vyskusas nejake podprdy a uvidis, co sadne. podla strihu je tiez mozne,ze v jednej podprde budes B a od inej znacky budes C. Hm...teda neviem. Ja tiez netusim, ako som na tom...

sweetlemon

ninab
no podla mna, ked sa ti proporcne hodia tie 3,tak preco nie. ja som chcela plne dvojky a mam tolko kg,co ty predtym. len ked potom schudnes, nebudu tie trojky vela?

ninab

jasne,ja ked som mala 50kg som mala take jednotecky, ze po odvodneni, npr. sauna alebo po menstruacii az nulky. cele leto som ale prebehala na korculiach, som si myslela, ze posilujem zadok a nohy ale hovno!prsia sli dole ako prve a nabrali ako posledne...takze mam 59, prsia sice troska hej ale urcite nie k tymto bokom a zadku...chcem aj dve cisla..ci prehanam uz?take fakt plne trojky.

sweetlemon

ninab
no teda, tak to si dost pribrala z tych tabletiek. ja som tiez skusala decolen,ale ja som aj z antikoncepcie chudla.takze mne sa prsia nezmenili vobec, ani vaha nesla hore. neviem, myslim,ze je jedno, ci mas teraz o par kil viac. a o kolko sa ti zvacsili prsia oproti tomu, ked si mala 50kg? myslim,ze ked si nedas nejaku prehnanu velkost implantatov, tak aj po schudnuti to nebude kricat. treba to povedal chirurgovi a uvidis, co na to povie. ja tiez planujem trosku schudnut,teda boky a brucho dat dole,lebo mi to nejak ochablo a brucho sa nafuklo. myslim,ze trosku cvicenia nicomu neublizi.

ninab

sweetlemon,
moja vyska je 165cm, vaha je az 59kg,ale tie prsia mam len preto ze som zacala brat minule leto marvelon a zacala som z neho heuveritelne priberat, kombinovala som ho z decolenom, neskor z bustplus...minule leto som mala asi 50kg, ale ziadne prsia, tak som uz vtedy o takomto kroku uvazovala, lenze ked som videla ze mi prsia rastu ako priberam, tak ma to zasa spomalilo a od operacie som nejak odskocila...chcela by som ale svoju povodnu vahu a tak si chcem prsia nechat spravit, aby zasa nezmizli.inak holky myslite ze na operaciu je lepsie ist takato plna, alebo by som mala trocha schudnut? a ako sa budu spravat nove prsia ked sa buduci rok zblaznim do korculi ako ten minuly a schudnem tak 7kg?nebudu nejake umele?

ninab

atram,
myslis, lebo aj chirurg povedal, ze kozny kryt ci co mam aj na vacsie, ale ja som sa asi trochu zlakla toho implantatu, videla som to prvykrat v zivote real. fakt zacinam pochybovat o tych 250ml, ked chcem plne trojky tak ako?baby napiste mi...