Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

maja222
zvlastne,ja som bola u trsku a mne nedali nic na oblbnutie. mne merali aj tlak a bol uplne normalny,asi preto mi nic nedali. ked som bola tam, tak sa to zomlelo tak rychlo,ze som nestihla byt nervna,skor som sa tesila. az par sekund pred narkozou som sa zacala bat :)
no teda, veronike dal dost :) ale pri sirsom hrudniku to asi nebude tak kricat, jeee, ta bude sexica :))))
no ja ked som mala dreny,tiez som to neodopla,to ano, som sa bala,ze si to pohnem. nevadi,to si pockame. inak myslim,ze trska rad oblepuje cely hrudnik :) ja som si pod krkom trosku odstrihla z tych naplasti,lebo som si nemohla nic obliect,vsade to bolo vidno.

maja222

Vysoká je asi ako ja (168cm), ale má širší hrudník a ja som útlejšia. Ale Veronika bude iná sexica:-)to myslím v dobrom. Jej sa zdali aj dosť veľké, ale ja si myslím, že budú v pohode.

maja222

Miu,
nejakú tabletku mi dali len čo som prišla na izbu. Neviem čo to bolo, ale príšerne sa mi z toho točila hlava.

miu miu

375? aha tak to asi hej, to musia byt vacsie tlaky urcite. ona je vysoka ked jej dr. dal az tolko? Trska asi dava pomenej taketo velkosti.

maja222

Swrrtlemon, to je jasné, že pošlem fotečky, len čo to bude možné. Teraz mám tie hlúpe dreny, tak sa to bojím aj odopínať a oblepená som až ku krku, tak neviem ani čo si oblečiem také nenápadné

maja222

S Veronikou som bola na izbe, ležali sme hneď vedľa seba. Ona to mala trochu horšie. Ja som necítila žiadne tlaky na hrudník. Veronika mala bolesti ešte aj dnes ráno, ale ona má 375 ml, takže oproti mne mala väčšiu záťaž na prsiach. Ale zvládala to tiež v pohode.

miu miu

aj mne bude do placu a to si nebudem moct ani zapalit a to budem nervozna ako hovado, to bude este horsie ako by som si suchla dve po sebe, pozbierala sa isla na to. xi
ale hadam to zvladnem, aj ti dali naladovku predtym nech sa menej bojis a nech ti zdvihnu naladu a ukludnia tep?

maja222

Miu, neboj sa, jasné, že to dobre dopadne. Teraz som už aj ja hrdinka, ale keď som tam ráno išla, tak mi bolo až do plaču. Muživi som nadala, že prečo mi to dovolil, či už väčšiu blbosť som si nemohla vymyslieť. Bála som sa narkózy,bála som sa, aké to bude po operácii - bolesti, a ešte či sa mi budú potom aj páčiť. Ale teraz som rada, že to mám za sebou a je mi fajn.