Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

jeje, dnes by mali prist baby - maja a veronika - z prievidze domov, tak dufam, ze su v pohodke a coskoro sa ozvu, neviem sa dockat :)

sweetlemon

ninab
ja som antinu musela vysadit mesiac pred,ale som ju vysadila uz skor :) a ako hovori atram, niektori dr to nevyzaduju. no neviem, je to na tebe,ale asi by som pocuvala svojho dr. co sa tyka fajcenia,ja fajcim pravidelne. ale 2 tyzdne pred som to dost obmedzila na max 5 denne. par dni pred som fajcila uz len asi 2 denne. v den op som nemohla. den po op som nevladala :) a od dalsieho dna si dam 1 denne, teraz uz aj viac. chcela som tak 2 tyzdne po nefajcit,ale to sa neda,ja nemam peevnu volu a navyse uz vela rokov fajcim pravidelne tak 10-15 denne. podla mna to staci hodne obmedzit a telo sa tesi aj z toho :)

atram

nina - jeden dr tvrdi na antikonc. ze vysadit mesiac pred a druhy tvrdi, že netreba vobec, takze tazko povedat kde je pravda.

ninab

baby a inak ako dlho pred op. treba prestat z antikoncepciou?mne hovoril, ze dva mesiace aĺe neni to vela?a obcas aj fajcim, to by som si mohla odpustit uz aj teraz ked predbezny termin mam 17.november, co?

sweetlemon

ninab
no neviem si predstavit,ze 250 urobi trojky. ale tak naozaj zalezi na prsiach a tvare hrudnika. vsetko je mozne a dr asi vie, co hovori. hm...naozaj neviem teda. ale zda sa mi to malinko :)
Lela1
na konz k Jezovitovej sa netreba objednat, staci si tam zavolat, zistit,kedy ma konzultacne hodiny a prist. myslim,ze je to niekedy hned poobede okolo 1-3. ale neviem, ci tam ma nejake svoje fotky,ja som u nej nebola :)

Lela1

atram
zdovodnil to tym ze som velmi utla. pod prsiami mam len 65cm.. a celkovo som taky krpec 166cm 50kg, a este trosku mensi problem mam vpadnutu trochu hrudnu kost.. ja by som bola aj za tie anatomy, ale bojim sa ze na vrchu nebudem mat nic a az nizko budem mat prsia..

Lela1

miu miu
Jezovitova ma k dispozicii a fotky svojej prace? Chcela by som sa pozriet ked uz budem u nej na konzultacii. Inak ako to funguje u nej, treba sa objednat na konzultaciu?

fifiBB

ahojte
tak už som po konzultácií a termín mám 31.10.dr.Trška,Prievidza..doktor ma potešil,ževraj mám fakt široký hrudník aj kože dost tak tam sa toho teda zmestí,zatial sme sa dohodli na 350ml,pod sval okruhlý ale povedal že kludne aj viac by išiel..juhuhúúúúúúúúú:))))