Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

9Matulka9

Ahojte kocky.
Sledujem Vas uz dlhsie ale az teraz som sa odhodlala napisat.Vcera som bola u dr Cevena,inak velmi prijemn clovek.
V podstate sme sa hned dohodli,mali sme zhruba rovnaku predstavu o velkosti.
Takze este mesiac a kusok,a budem aj ja pekna:)

sweetlemon

miu miu
to je dobre,ze ides rano,ja som tiez bola o 8,sice cestou som si chcela dat,ale to prezijes :) ani si neuvedomis a budes mat potom :)

miu miu

boze zblbol mi note tak som ho doteraz ozivovala.
Ja mam prist rano hned o osmej. takze asi ozaj na to nepomyslim, na to fajcenie, lebo kym vstanem a dopracujem sa z Nr do Ba tak uz budem asi od piatej hore a nebude na to asi ani cas.

sweetlemon

maja222
no to sa teda vobec neda schovat. ja som mala take dlhe,ze ked som sa postavila,tak stale stale na zemi a vobec ma netahali. hroozne snury. s tym sa fakt nikam neda ist.
a ano,palila ma zaha, fakt dost nechutne, ble, myslela som,ze to uz nikdy neprejde. ake mas antibiotika?

maja222

Sweet,
Ty si tuším spomýnala, že Ťa záha pálila? No už páli aj mňa, tak to som necítila od tehotenstva :-)

maja222

Miu,
mám anatomické.

Sweetlemon,
ja som na moje čudovanie mala tlak dobrý. Aj ten anezteziológ bol zlatý.
Aj ty si mala tie dreny také dlhé šnúry? Dnes mám ísť na oslavu, ale už iba kvôli tým drenim nemôžem ísť, lebo to nemám ako skovať.

sweetlemon

miu miu
ja tiez dost fajcim a neviem prestat. ale musis si povedat,ze pre ciciky to chvilu vydrzis :)
skus si vybavit,aby si na op isla rano ako prva, potom nebudes mat tolko casu rozmyslat nad cigou. inak vecer po op som aj ja pozerala do okna,ze hm...jednu by som zvladla :))) ked mi vybrali dreny,tak som si hned isla zapalit :)))