Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

inak vitam srdecne maju a veruniku, baby ako vam zavidim...tiez chcem uz na vlastnej kozi...a hlavne tieto stresy...

9Matulka9

No ja som dost vysoka,mam az 180 cm a vahu 60 kg.Dohodli sme sa na 350 ml.Dufam ze to bude take optimum.Co myslis

fifiBB

9matulka9
ahoj ja mám 176cm,57kga doktor mi navrhol min.350 bo som velká tak kludne aj do 400ml,ja však max. asi 375,nechcem aby som vyzerala moc vyzývavo..ale zase aby to aj vidiet bolo,ked už operácia..

ninab

Ahoj matulka,
ja mam 165cm a 59kg a doktor mi povedal, ze 250ml, mne a babam sa to zda malicko (teda na plne 3-ky), a ty mas ake miery?ja tiez zacinam rozmyslat nad 300-350ml...

fifiBB

miu miu,
tak sa teším, už nech som aj ja po ako maja222.dnes som skúšala sáčky s 375ml,bo rozmýšlam nad tými vačšími,doktor povedal tiež že to vidí skor na tie vačšie že tam mám miesta a miesta aj kože dost.tuk mi však nameral len0,4mm,hm čo už..

9Matulka9

No ja som dost vysoka,mam az 180 cm a vahu 60 kg.Dohodli sme sa na 350 ml.Dufam ze to bude take optimum.Co myslis