Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

sweetlemon
dakujem za radu,to ma nenapadlo že ten sval to ešte stlači,takže radšej potom tie vačšie vzhladom k mojej výške,ked tu čítam že baby vysoké 165cm idú niektoré na 350ml..

sweetlemon

fifi
s tymi sackami...ja ked som si dala do sacku 280ml do podprdy,tak sa mi to zdalo viac, ako mam teraz. takze s tym pocitaj,ze tam to ten sval trosku stlaci a tiez sa to pod tym prsom vaic rozlozi,takze opticky to potom vyzera mensie, ako ked si das nieco navrch prsa.

jej,inak posledne dni ich mam tak strasne citlive na dotyk, ma boli akoby koza, au au :( ale inak pohodicka,dufam, ze to skoro prejde, v pondelok do prace, aaaaaaaaach, sa mi nechce :(

fifiBB

ninab
máš 90 cez,ty si ideálna,nad akou velkostou uvažuješ?ja by som chcela také plné troječky,okruhlé:)))

9Matulka9

No ja som dost vysoka,mam az 180 cm a vahu 60 kg.Dohodli sme sa na 350 ml.Dufam ze to bude take optimum.Co myslis