Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

fifi navrhol mi ze 250ml a budu z toho trojky, ale tolko kociek tu pochybuje, za zacinam aj ja ved chcem tak do kelu mat uplne nieco ine ako teraz, bohaca ked uz operacia a z takymi moznymi komplikaciami, nie?

ninab

termin mam zatial 17 november, len doktorka hovorila o tom ze by to malo byt tak od 1 do 10 dni po menzese, tak zatial neviem ako to mam nastavit, ale ako mi tu niektore pisete ked teda staci mesiac pred operkou vysadit HA tak zatial mi to aj vychadza, len v zivote som bez antikoncepcie nemala plynule a pravidelne kramy tak neviem ci stihnu potom dojst, ked ten mesiac ich nebudem jest...
baby inak vy uz mate nakupene nove podprdy?, lebo do tej mojem terajsej by sa urcite ani 150ml vody v sacku nezmestilo...ale dobra haluz, mosim to vyskusat aj ja..
baby ja vam svoje miery pisem uz asi dvadsiatykrat, ale viete co by ma zaujimalo a ako by som si to vedela najlepsie predstavit?ak budete take zlate napiste mi svoje povodne miery a velk.impl. kt. ste nekoniec zvolili a samozrejme pripiste ocakavania alebo teda vysl. efekt...
o tom, ze by sa este impl. po vlozeni pod sval este stlacit mi teda lekar nehovoril, tak poreto uvazujem aj o vacsich...

sweetlemon

ninab
no,ten pocit poznam,ked som dala ruky hore alebo dozadu,tak prsia fuc! a boli prec :(
teraz sice mam este daleko od idealnej miery,mam len 85,ale zdvihnem ruky a prsia stale tam!! zazrak! :)))

sweetlemon

maja222
no ja som mala v jednom 110 na druhy den a v druhom do 100,takze to, co mas ty, je v poriadku. uvidis v noci, kolko tam toho natecie,a ked nejak vela,tak mu zajtra zavolaj. ale v tom druhom mas fakt malinko. inak nemyslim,ze tam mas nejak nadmerne vela...klidek :)
a tie antibiotika,no som myslela,ze mas take ako ja. ja som musela o pol 6 vstavat,aby som nieco zjedla a o 6 si mohla dat tabletku,aby ma zaha nepalila. tak skus vzdy par minut predtym nieco zjest a nebude ta palit vobec.

fifiBB

miu miu
pozerala som si galerku,podla mna máš krásne aj teraz,máš deti?ja mám 27r.a jedno dieta..už som niečo odkojila..xi

ninab

fifi ani zdaleka nie som idealna, opakujem sa mam cez prsia sice 90 ale pod prsiami mam 85-taky sirsi hrudnik, ked sa vystrem mi prsia na nom zmiznu, ked som bola decko som cvicila sportovu gymnastiku a mam stvorlitrove pluca...tak aky obj. ipl. by si poradila ty?

maja222

Dievčatá, začínam byť už trošku nervózna.Do tej nádobky mi už natieklo vyše 120 ml. Je to normálne? Z ľavej strany mám iba 40 ml.
Sweetlemon,
antobiotiká mám Ospexin 1000