Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

atram

miu - no z tvojich terajsich prs spravia isto krasne vacsie, neverim, ze by tam volaco pobabrali, to bude cista pracicka, len otvoria vlozia zašiju :) a ty sa môžeš prsiť :))))

miu miu

fifi nemam deti, mam 25rokov. iba som vydata. dakujembaby za lichotky. hoci sa aj mne celkom tvarovo pacia ale su malinke a to ma stve. tak preto aj dufam ze hadam mi ten tvar ostane a nebude nejaky velky problem pri vkladani impl.

ninab

a inak to by bolo najlepsie s tou antikoncepsiou aj pre mna...lenze mne kazala to vysadit az dva mesiace pred!!!takze ci ja to nedostanem zo strachu rovno na operaciu je v oblakoch...a s kramamy ma operovat akoze vobec nemozu?

ninab

sweetlemon a to je na tejto stranke, zdravie?a ake su kriteria na tie fotky?iba hrudnik?a napis mi prosim presnu jej mailovu adresu...ja by som sa odfotila, kedze mem akurat fotak pokazeny, moze byt napr.telefonom?dikes

sweetlemon

no jasne,dolezity je ten pomer. teraz to vidim. mam sice len o par dm viac ako predtym,ale je to teda rozdiel :) nie az taky, ako by som chcela,ale konecne mam didi :) no zadok mam tiez a aby sa to vyrovnalo, tak by som musela mat vacsie 3.
dreny...ano, su to take dlhe hadicky a asi 2dcl nadoby,ktore si baby beru domov. mne ich dal na dalsi den po prepusteni dole, maja ich ma na cely vikend. zalezi na dr, ako to urci...
menzes...mne to malo prist den po op a tak som nechcela riskovat a presuvat termin, tak som brala tabletky na oddialenie a bola som si ista,ze sa nestane nieco necakane...

fifiBB

robi sa to cez livu(livaa),nájdi si ju tu a na mail jej pošli foto pred opkou,ona ti dá heslo aby si si mohla fotečky všetkých nás pozriet..

sweetlemon

ninab
he, do galerky mozem kuknut uz teraz. je ale jedna podmienka. na to, aby si sa mohla do nej pozriet, najprv musis poslat fotky pred babe menom livaa na mail. ta ti potom posle pristup, hodi tam aj tvoje fotky a nasledne si mozes prezerat aj fotky ostatnych bab.

ninab

fifi inak o akej galerke to kecate?aj ja by som si to rada pozrela, len neviem ako na to...ci mam narok az po zakroku, ked tam poslem ja tie svoje?

ninab

lemonka, na centimetroch ako miery vobec nezalezi, podla mna skor na tom aky je pomer medzi konstituciou celkovo, napr. hlavne hrudnik, ked mas siroky, chces trojky, ked utly tak tvoje dvojecky alebo na dievcati, ktore ma pod prsami 65 aj jednotky vyzeraju takisto..
a ked si zoberem svoj zadok, tak keby som ho mala ako minuly rok z posilky a terajsie prsia, tak ani operaciu nevymyslam, len tak mi narastol, ze by sa mozno aj stvorky pri nom stratili...

ninab

kocky a tie dreny ako vyzeraju to vas domov vybavili hadickou aj kadickou?alebo ste este v nemocnici...?a kedy sa to vlastne vybera?