Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

Matulka
:) no teda, dalsia s dokonalou mierou hrudnika :) ono ked sa to dava pod sval,tak to velmi boli. Ja som mala tiez malo elasticku kozu. Ale ty mas k tomu asi o dost viac vypracovane prsne svaly. No neboj, boli to aj tak, takze zalezi naozaj len na tom, ako bolest znasas a ako sa k hojeniu postavi tvoje telo. Kludne tu bolest mozes vnimat ovela menej ako ina baba pod zlazu. Dr ta asi chcel upozornit,ze pod sval je to bolestivejsie a hlavne, ze po op treba bezpodmienecne dodrziavat kludovy rezim. A ake cici by si chcela po op? K sirsiemu hrudniku mozno aj vacsie3 - mensie 4? :)

siso

čaute baby ja som tu nová ale už dlho čitam vaše prispevky lebo už tiež dlho uvažujem nad krajšim poprsim len sa neviem nejako rozhybať.Dnes som ale čitala tu že EVUSA 2001 sa chysta v NR na opku akedže som tiež odtial tak by som potrebovala viacej info ako to tu funguje lebo doteraz som si myslela že to robia len v BA,KE tak ma to tak trošku brzdilo

KlaudiaKE

MIU bez retro som to celkom dobre zvladla, mala som tu sportovu, ale vecer ked sme dosli po pijalese domov.. cca okolo 3.00 rano tak som bola rada ze ju zo seba zhodim a dam si zase retro :-)) mala som taky pocit tvrdnutia a v tej retro su take pevnejsie a zaroven koža uvolnena.. vsak predsa ma nejaky ten ucel retro plnit :-)) takze poslusne ju stale mam, okrem tej jednej noci...

KlaudiaKE

AHOJTE
tolko ste oho napisali. ze zacala som to citat od 21strany dozadu, kde som citala naposledy. ale uz pri 13strane som stratila nervy :-))) ze toto nedocitam ani do polnoci :-))) TAK UZ RADSEJ PISEM

budem len reagovat na strach a pochybnosti spojene az so sialenym strachom :-)))) zabudnite na to !!!! ked budete vkuse mysliet na to ze sa vam nieco stane a ze to bude zle.. ono to fakt bude zle, lebo si to privolate.. ja som ani raz nezapochybovala, na OP som sla hned na 1.volny termin, na konzultacii som bola raz a vsetko som nechala na lekarov a verila som ze vseko sa bude rychlo hojit.. a aj sa hoji a ziadne komplikacie :-))

pre prahou som si zlepila komplet tie pasky aj na jazve a mam ich uplne tenke a zahojene tak som sa okupala..joj fajne bolo.. dali mi nahradne pasky tak som si prelepila len jazvy.. mam ich aj odfotene zajtra poslem foto aj s novymi co nafotim...
cesta do prahy bola ako vecnost.. sem tam ma pichlo v nich a zabolelo s tych zakrut a brzdenia pred slimakmi a podobne :-))) a sedela som na riti od 8,30 do 16,00 kym sme tam dosli.. akcia bola super, a cestou domov som sa este zastavila na 2 jednaniach takze cesta domov trvala od 9,00 do 23,00 ja som myslela ze uz ma slak trafi v tom aute.. a tie debilne zapchy v cechach.. tam este aj na dialnici sa urobi zapcha !!! budme radi ze byvame v SR doprava v prahe je chorraaaaaaa....

inac vsetko ok.hoji sa to super.. mrazi a tak mierne ma stipe len pokozka ked mi je zima a bradavky sa mi postavia, ale to prisudujem tomu ze ta koza je natiahnuta nez bola, tak sa pomaly roztahuje :-) predpokladam ze aj preto su tie kozy take natvrdnute a tak isto ich neviem este spojit spolu :-))) aby som mala kavove zrno vo výstrihu :-)))
a uz spim na boku a tiez to ide v pohode.. stehy idem vyberat v utorok..

atram

matulka - este ma tak napadlo, ked sa budes fotit, skus viac z dialky, kedze mas vysportovanu postavu a prsia nesumerne k nej, tak aby to bolo na porovnanie vidno, lebo mozno ked len hrudnik cvaknes, tak to mozno bude vyzerat, ze implose ti ani netreba :) hlavu jasan nemusis, len telo, lepsie sa da potom radit :)

atram

k tomu menzesu este ja viem tolko, ze fakt je najlepsie operovat skor po ako pred, lebo aj stres z opky moze sposobit, ze mrcha pride skor, ja idem na op 26.9. a mrchu mam cca od 8.10. a to uz bol pre lekara hranicny termin, uz zaciatkom oktobra operovat nechcel

9Matulka9

sweetlemon
Ahoj.No jasne ze napisem aj nieco viac:)Len som bola v praci.No mne vcera nameral cez hrudnik az 90 cm,co sa mi trosku nesza,ale zas je pravda ze som velmi siroka hore,lebo som roky zavodne plavala...
A povedal mi,ze ma to bude asi dost bolet,lebo mam dost pevne prsia a nemam moc elasticku kozu.No ale co nespravim pre krasu a prsia:)

sweetlemon

ninab
no, s kramami neoperuju vobec. ja si to ani neviem predstavit,kedze na stol si lahas naha,bez nohaviciek. aj keby si si dala tampon,tak potom mysliet na to,ze vymenit ho,ked ledva vecer ides na wc. no...teoreticky by sa dalo, skor je to prakticky problem. a este taky,ze prsia by nemali byt vobec naliate pri op. no, ja som sa na to vobec nechcela spoliehat, ze mi to vyjde, tak som sla za gynekologom a dal mi tie tabletky a bolo to v pohodicke, prestala som ich brat,ked som uz bola celkom v pohode.

sweetlemon

miu
suhlasim s babami, tvar prs by mal ostat,len sa nafucia :)) hehe, budu uzasne :)
ninab
jej adresa je e.uhrinova@gmail.com, treba jej poslat foto hrudnika pred op, mozes spredu, zboku :) zozadu nemusis :)))) galerka nie je na tejto strane, vsetky info ti potom livaa posle. myslim,ze sa mozes cvaknut aj mobilom,ked to potom hodis do compu, tak to je jedno. no a napis jej svoj nick,aby sme vedela pomenovat tvoju zlozku :)