AHOJTE
tolko ste oho napisali. ze zacala som to citat od 21strany dozadu, kde som citala naposledy. ale uz pri 13strane som stratila nervy :-))) ze toto nedocitam ani do polnoci :-))) TAK UZ RADSEJ PISEM
budem len reagovat na strach a pochybnosti spojene az so sialenym strachom :-)))) zabudnite na to !!!! ked budete vkuse mysliet na to ze sa vam nieco stane a ze to bude zle.. ono to fakt bude zle, lebo si to privolate.. ja som ani raz nezapochybovala, na OP som sla hned na 1.volny termin, na konzultacii som bola raz a vsetko som nechala na lekarov a verila som ze vseko sa bude rychlo hojit.. a aj sa hoji a ziadne komplikacie :-))
pre prahou som si zlepila komplet tie pasky aj na jazve a mam ich uplne tenke a zahojene tak som sa okupala..joj fajne bolo.. dali mi nahradne pasky tak som si prelepila len jazvy.. mam ich aj odfotene zajtra poslem foto aj s novymi co nafotim...
cesta do prahy bola ako vecnost.. sem tam ma pichlo v nich a zabolelo s tych zakrut a brzdenia pred slimakmi a podobne :-))) a sedela som na riti od 8,30 do 16,00 kym sme tam dosli.. akcia bola super, a cestou domov som sa este zastavila na 2 jednaniach takze cesta domov trvala od 9,00 do 23,00 ja som myslela ze uz ma slak trafi v tom aute.. a tie debilne zapchy v cechach.. tam este aj na dialnici sa urobi zapcha !!! budme radi ze byvame v SR doprava v prahe je chorraaaaaaa....
inac vsetko ok.hoji sa to super.. mrazi a tak mierne ma stipe len pokozka ked mi je zima a bradavky sa mi postavia, ale to prisudujem tomu ze ta koza je natiahnuta nez bola, tak sa pomaly roztahuje :-) predpokladam ze aj preto su tie kozy take natvrdnute a tak isto ich neviem este spojit spolu :-))) aby som mala kavove zrno vo výstrihu :-)))
a uz spim na boku a tiez to ide v pohode.. stehy idem vyberat v utorok..