Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lela1

sweetlemon uz sa mi to podarilo, tiez som myslela ze foto su moc velke... ale zazracne na druhy krat to uz preslo :)

sweetlemon

Lela1
no neviem, netusim, co ma s adresou,ale nebude to tym, ze kvoli fotkam sa to vratilo? Skus zmensit tie foto a posli este raz.

sweetlemon

Matulka
no hej, to bude asi najvhodnejsia velkost to D. Super, a neviem, ci si pisala...kolko ml ti tam dr chce dat?
Ja som nejaku vyraznu bolest po op necitila, aj ked jasne,ze tam nejaka je. Skor to bolo o tom tlaku na hrudnik, budes citit sto slonov na rebrach, ktory sa nechcu par dni postavit :) trosku tazsie sa dycha po op,ale zase nie tak, ze by ta to islo zadusit :)) je to proste velmi neprijemne a otravne, hlavne prve 3 dni, potom ten tlak pomaly ustupuje a kazdym dnom je to lepsie a lepsie :)

sweetlemon

siso
no ano, robi sa to vo viacerych mestach. takze aj mas nejake otazky, tak sa kludne pytaj. ale to urob ako ja. precitala som si celu tuto diskusiu a nic viac som nepotrebovala :) kludne sa ozvi

sweetlemon

Klaudi
no caaaaaaau kocka! Si nam tu chybala :) Tak vitaj spat :) teda, ty uz si na tom fakt super, ked si ich uz skusala aj dat k sebe, na to je asi este dost skoro :))))) sak su este tvrde, to tak skoro asi nepojde. No sice u tebe si clovek nie je nicim isty :) cesta do prahy teda velmi dlho, aj tam. no ano, viem, ze tam je to dost preplnene. ale to asi nechodis rano o cca 8 do ba po D1. ja to absolvujem kazde rano a niekedy to je fakt na nervy. stojis v kolone ako debil, cakas,ze na konci toho bude minimalne 30 mrtvych a zrazu sa to pohne a nic sa nedeje. tak takto vyzera D1 do BA skoro kazde rano. ako fakt zle :( no ale toto je mimo temy :)

s tym mrazenim...he, to poznam, ked stojim vonku a je mi taka zima, az sa zacnem triast, tak sa mi zacnu triast aj prsne svaly a ten implos mi nadskakuje, to je fakt hnusny pocit :))) fuuu a koza je natiahnuta, to mam pocit,ze implos cez nu vystreli :)

cicka, inak ty si dobre odvazna, takto si odlepovat jazvy pred vybranim stichov. a este sa aj kupes s tym. no a to sa moze? :) no len si davaj pozor, aby si nemala nejaku infekciu alebo co. ked tam je este ten stich, tak ta rana este nie je uplne zacelena a pri vybere stichu sa do rany moze nieco dostat, nie? tak ich maj pekne prelepene a nevymyslaj radsej, kym ti ich nevyberu. viem, ze ti je uz super,ale pomalicky, pomalicky :)

inak na boku sem tam spim aj ja, teba na takom poloboku,lebo ich mam na boku este napuchnute a tlaci ma to. ale teda, sa pekne hojime, sa tesim z toho :)

Lela1

ahojte
chcela som poslat foto live na e.uhrinova@gmail.com ale sprava sa mi vratila spat, nema este nejaku inu adresu? diik

9Matulka9

sweetlemon
Ahoj.No ja so chcela take pekne trojecky.Ale dr vravel ze budem nosit podprsenku D kvoli mojmu malickemu hrudniku:)
Bolesti sa sice bojim,ale tento rok som bola aj na laserovej operacii oci,kvoli dioptriam,ale taka bolest ako bola henta uz verim nemoze byt...lebo to bolo akoze fakt silne...