Klaudi
no caaaaaaau kocka! Si nam tu chybala :) Tak vitaj spat :) teda, ty uz si na tom fakt super, ked si ich uz skusala aj dat k sebe, na to je asi este dost skoro :))))) sak su este tvrde, to tak skoro asi nepojde. No sice u tebe si clovek nie je nicim isty :) cesta do prahy teda velmi dlho, aj tam. no ano, viem, ze tam je to dost preplnene. ale to asi nechodis rano o cca 8 do ba po D1. ja to absolvujem kazde rano a niekedy to je fakt na nervy. stojis v kolone ako debil, cakas,ze na konci toho bude minimalne 30 mrtvych a zrazu sa to pohne a nic sa nedeje. tak takto vyzera D1 do BA skoro kazde rano. ako fakt zle :( no ale toto je mimo temy :)
s tym mrazenim...he, to poznam, ked stojim vonku a je mi taka zima, az sa zacnem triast, tak sa mi zacnu triast aj prsne svaly a ten implos mi nadskakuje, to je fakt hnusny pocit :))) fuuu a koza je natiahnuta, to mam pocit,ze implos cez nu vystreli :)
cicka, inak ty si dobre odvazna, takto si odlepovat jazvy pred vybranim stichov. a este sa aj kupes s tym. no a to sa moze? :) no len si davaj pozor, aby si nemala nejaku infekciu alebo co. ked tam je este ten stich, tak ta rana este nie je uplne zacelena a pri vybere stichu sa do rany moze nieco dostat, nie? tak ich maj pekne prelepene a nevymyslaj radsej, kym ti ich nevyberu. viem, ze ti je uz super,ale pomalicky, pomalicky :)
inak na boku sem tam spim aj ja, teba na takom poloboku,lebo ich mam na boku este napuchnute a tlaci ma to. ale teda, sa pekne hojime, sa tesim z toho :)