Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

Lela1
no, tak drzim palce,aby si to mala rychlo za sebou :)
a s tou "cervenou"...no, to asi naozaj bude najrozumnejsie dat si tie tabletky na oddialenie, teda nechcem ta nahovarat,ale ja by som to pri tom tvojom cykle neriskovala...

ninab

baby nazdrar, takze mylsite, ze je fakt taky rozdiel v bolesti medzi zlazou a svalom?ja by som ton chcela pod sval, doktor sa este moc k tomuto nevyjadril, hadam az na druhej konzultacii, po tych imunolog. vysetreniach. a ake kriteria su na to?kedy sa dava pod sval a kedy pod zlazu?poradte ak viete...

miu miu

Lela ok napis napis tesim sa. inak Jezovitova netrva na vysadeni antik. a ved su aj tabletky na oddialenie menzesu a keby ich beries tak urcite cez termin op kramy nedostanes. no odporucim ked k nej pojdes bud milunka na nu a aj ona bude veeeeelmi zlata. Pytaj sa vela. Ked tak si napis na papier co chces vsetko vediet aby si nezabudla. a na vstko ti odpovie bez problemov a zavahania. Vies ju pri tolkatich konzult. denne uz ani nenapadne co ti ma povedat, tak sa pytaj vela ty. proste na vsetko co potrebujes. a aj foto ti ukaze ked jej povies ze mas zaujem vidiet jej pracu. konzult. stoji 650sk a operacia ta u nej vyjde na 83500sk.

Lela1

miumiu
ked sa mi bude pacit jej robota, tak mozno aj pojdeme spolu. Ja mam este taky problema ale, ze som vysadila v maji antikoncepciu a teraz mi kramy chodia ako chcu, napr. teraz som nemala uz 2 mesiace.. chystam sa gynekologovi... Zajtra napisem ako bolo u Jezovitovej

miu miu

siso do Nitry by som nesla. Sorry za sklamanie ale poznam Dr. Mladeka osobne ale operovat by som sa mu nedala. Poznam ho ako kamarata, a co mi kamosky rozpravali o jeho nevydarenych op no proste ani za nic na svete. fakt chod radsej do BA mas to blizko a na vyber ovela vic lekarov. Inak aj ja som z Nr a idem do Blavy. Ani na sekundu som nepremyslala nechat sa operovat v Nitre. ale je to na tvojom zvazeni.

miu miu

Lela1 dala mi termin na 3.november, ale to len kvoli mojim kramom, takze da sa dohodnut aj skor, ale nebolo by odveci keby ideme spoolu cooo? xi

MiaM a ku komu ides?

MiaM

Ahojte baby,
zajtra sa mam pripojit do klubu prsatic, ale zacinam mat strasny strach, uz som to chvilu chcela aj zrusit...rano som poslala Livii fotky pred, tak dufam, ze si stihnem pozriet Vase fotky este pred opkou...vazne sa ta bolest da vydrzat a jazvy su len ciarocky??? No, snad to neolutujem, isli mby ste do toho znova?

Sweetlemon
Ahoj Sweety,
ja by som tiez mala mat 285 pod sval, ale poprosila som lekara, aby pre istotu zobral aj 320, mam vsak malo koze, ty to mas velmi napnute, mozu sa urobit aj strie?
Dakujem za vsetky odpovede, toto forum je uplne super!
Mia