Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

MiaM
no jasne, bola som tam tiez. Je to tam fajn celkom. O kolkej ides? Ja hned rano o 8 a odkedy som vosla do kabinky,kde som sa vyzliekla,tak sa to zomlelo tak rychlo,ze som si to ani neuzila :))) ale inak sestricky su tam v pohode, stale chodili nieco pozerat, stale sa menili, no niektore boli uzasne milunke :))

sweetlemon

Klaudi
no dobre, dobre, uz som kludnejsia :) musim ta kontrolovat,lebo si sa nam nejak rozbehla. Treba sice verit v to, ze sa nam nic nestane a ze zachvilocku budeme zahojene,ale zaroven treba posluchat doktorov. Len som myslela,ze aj to si porusila. Teraz som spokojnejsia :))
ja si ich 2x denne umyvam repikom, mam iba take ciarky,ale su tam este chrasty. Uz aby odpadli a nebude to skoro vobec vidiet. Dufam, ze ale jazvy mi nevylezu na vrch a nebudu take 3D. Ty mas jazvy presne v ryhe? Lebo ja nie, trosku su vyssie, asi o 1cm. Myslis,ze to este padne nizsie?

MiaM

Sweetlemon
to musim potvrdit, konzultacky boli super a je aj trpezlivy, ja som bola dost nerozhodna, idem do Snopu, tusim aj ty si tam bola...

KlaudiaKE

SWEET :-) neboj neriskujem s kupanim sama od seba..ked mi po tyzdni preliepali jazvy tak sestricka ked mi davala nove pasky s tym ze si to mam o tyzden prelepist a ze sa mozem unmyt,, tie jazvy su tak zcelene ze nemam pocit zeby sa tam nieco dostalo ... kupem sa ked to mam prelepene.. a potom to mokre odlepim a dam si novy suchy pasik...

inac som poslala prave livee nove foto ;-)

MiaM

Ahoj fifiBB,
mam 170 cm, 54 kg a miery pod prsiami 72 a cez prsia 82. Dr. mi odporucil 285 anatom pod sval, no uvidime a ty? Kedy ides?

sweetlemon

veronika
co je s tebou? to tak bolia kozenky? no dufam, ze nemas cas sem ist a didi su v pohode :) tak cakame, ozvi sa :)

sweetlemon

ninab
zlato, a ty ides na ake vysetrenie? imunologicke? to kvoli op?
no zevraj to pod sval boli viac, ale o kolko, to neviem. to by mohla posudit len baba, ktora bola raz pod zlazu a raz pod sval. Tazko povedat.
myslim,ze pod zlazu sa davaju vacsinou ked prsia su ovisnute a teda uz je nejaky zaklad. pod sval sa davaju menej vyvinutym babam. teda aspon takto som si to vsimla ja. no to, kam pojde implantat, co urci chirurg.

sweetlemon

MiaM
no super, tak drzim palceky! A ku komu ides?
A ako som uz pisala Matulke o tej bolesti, podla mna je to dost hnusne,ale netrva to tak dlho,ze by sme to nemohli vydrzat. Je to pohoda, ja by som do toho isla znovu, ale nie tak skoro :)))) ja nemam deti,takze predpokladam, ze to dokojeni pojdem do toho znovu,ale uz do vacsich implosov :))
neviem, ci sa mozu urobit strie, teda urcite ano,ale kozu si treba kremovat mastnymi kremami a tym sa koza dost povoli. Neviem o nikom, komu by sa zo silikonov urobili strie, myslim,ze toho sa bat nemusis. Dr musi vediet hranicu, pokial moze ist, co sa tyka naplnutia kozi a potom by to malo byt v pohode :) jasne,ze to napnute je,ale ze nie na prasknutie. 285 nie je taky objem,ze by to koza nevydrzala :)
no a ides na anatom, ci gulate?