Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maja222

MiaM,
mňa tento piatok operoval Dr. Trška a tiež mi dal 285 ml anatomické. Miery mám podobné Tvojim. Doktor je naozaj zlatý, budeš spokojná. A bolesti sa neboj. Ja som nemala žiadne bolesti, iba podprsenka ma strašne sťahovala. Dokonca ani tabletky od bolesti som nemusela užívať. Tak Ti držím palce.

sweetlemon

ninab
v prvom rade, ti ta baba napise mail,ze jej to prislo a ona ti povie cely postup, ako sa tam dostat. nie, je to uplne na inej stranke. ona ti vsetko napise, neboj :)

sweetlemon

ninab
no liva to tam asi bude davat az vecer, teda ak bude pri compe. ale urcite ich tam da.
to je zvlastne, myslim,ze ani jedna z bab neabsolvovala tieto vysetrenia. ale tak je to asi lepsie. napr. sa vyhnes tej brutalnej alergii,ktoru som ja mala z naplasti. a to si musis platit vsetko? to kolko trvaju tie vystrenia? asi to nebude ma 1 den,ze?

ninab

baby inak ako zistim, ci som to poslala tej kocke co ma ma registrovat do galerie dobre?a ako tam vlastne mozem nahliadnut?prosim vas napiste mi nejaky postup...to je n tejto stranke?ci na gmaile?

fifiBB

MiaM
mám termín 31.10.miery 176cm57kg,cez prsia mi dr nameral len 81 a pod 75pribl,mám široký hrudník a vela miesta na nom idem na375ml okr.pod sval a ty kedy?

ninab

kocky akurat som poslala foto tej e.uhrinovej pred tak dufam, ze som to urobila spravne...
sweet, mna poslal na alergologické a imunologicke vysetrenie, ze vraj v ramci predoperacneho, aby mohol vylucit, ze ci nemam nejaku prehnanu imunitnu reakciu a ze ci moje telo nemoze cudzi predmet nejakym stylom vylucit...

sweetlemon

Klaudi
no tak to som zvedava, to s tym oblucikom som asi nepochopila uplne,tak si to radsej kuknem :) a ty uz nemas take chrasty? pocuvaj, ty mi pripominas nejaku nesmrtelnu postavicku zo serialu :)))))
ja si tiez vidim asymetriu stale, ale to je asi normalne, hlavne, ze sme cickate :) no inak jedina vec, co sa mi nepaci...jedna bradavka mi smeruje trochu dovnutra, potom to vyzera tak skulavo :)))) a fakt ma to stve, tak dufam, ze sa mi to este napravi :(

KlaudiaKE

Sweet mam ich tiez vyssie na prsniku a dokonca mi jednu jazvu robil o centimeter nizsie od bradavky ako druhu lebo mam asymetriu. a vzdy som mala jednu cecku mensiu ako druhu,, hlavne to mäso - oblúčik pod bradavkou :-))) ci ako to mam vysvetlit takze sa to snazili urobit tak aby to co najviac vyrovnali.. mam aj teraz rozdiel, ale neva.. hlavne ze su vacsie :-))

jazvy mam tiez odfotene, takze potom ked Livaa nahodi foto si to mozes mrknut ;-)