Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maja222

Sweet,
ležím posteli a môj mužíček ma obskakuje:-))) Musím ho pochváliť, naozaj sa snaží. Upratal, uvaril a dokonca mi teraz upiekol aj koláčik a doniesol mi ho do postele. No není zlatý:-))
Snažím sa odpočívať, ale tie hadičky ma už vytáčajú. Poobede som začala cítiť trošku jazvy, akoby ma trošku štipkali alebo pálili, asi sa to začína hojiť (dúfam).

sweetlemon

Klaudi
jej, videla som fotky, su super zahojene uz. A tie jazvy mas pekne, aj ja som mala modru snurku :)))))
Ta podprda musi byt superpohodlna, aj ja take chceeeeem, len sa bojim este take nosit. A bojim sa kupit si teraz nieco, aby sa mi cici este nezmenili tak,ze mi to bude zle potom. Takze 80C? Dobra velkost :)
A pocuvaj, to tricko mas dobre vyplnene :))) ine, ako predtym, co? :)

sweetlemon

MiaM
dakujem pekne, no uz mi zacinaju odpuchat, tak coskoro prispejem novymi foteckami :)

ninab
pozerala som fotky a teda musim ti povedat,ze mas pekne prsia uz teraz. normalne bude aj skoda do nich rezat. Ale jasne rozumiem,ze ked chces vacsie cici,tak ta nic nezastavi :) Po op budes mat krasne cici :)

MiaM

Si zlata Sweetlemon,
urcite sa ozvem, je to strasne fajn, ako to spolu prezivame, ty ich mas krasne, tak nech to tak super pokracuje, aby si bola rychlo uplne fit a mohla s uzivat prsatu krasu
:o)))...

sweetlemon

maji
ako sa dari? teda, teba to vobec nebolelo, to je super. ako pokracujes? :)
ninab
no tak to ja som na to rovnako, tiez mam alergiu na slnko,ale nie taku hroznu. no teda a tiez mam tetovanie,ale o tom,ze to moze nejak reagovat, som nevedela. a alergia na farby, teda, to je hrozne :( takze si nemozes farbit vlasy? alebo poznas nieco, cim si mozes farbit a neublizi ti to? tak potom uz chapem, ze musis ist na tieto vysetrenia. hm...dufam, ze vysledky budes mat v pohodicke :)

ikuska
pozri si par prispevkov dozadu, je tam pisane o tej bolesti,ale naozaj kazda to preziva inak, niekto nema bolesti vobec, iba tlak. a myslim,ze najhorsie je to prve 3 dni. ja som 2 tyzdne po a doteraz som mala este sem tam trosku bobo,ale skor take pichanie, chvilkove.zajtra idem do prace a snad uz 8 hodin zvladnem. myslim,ze ano.
no a sex? sexovat sa moze, zalezi na tom, ako to kazda z nas zvlada. podla mna po 2 tyzdnoch sa da :)) este som to neskusala,ale s citom sa da robit uz asi vsetko :)))

MiaM

Dakujeeem Maja222,
uz som fakt dost vystresovana, idem hned rano, tak aspon to bude rychlo za mnou...aj ja ti drzim palceky, nech sa aj dalej mas tak fajn a vsetko nech dopadne skvelo, ozvem sa po opke, teraz este musim pracovat :-(

Livaa

nove fotecky ma KlaudiaKe a nove albumy s fotom zatial len pred MiaM,Lela1 a ninab :-))

Verim ze po opke prispejete dalsim fotom.

Pekne sa nam galeria rozrasta,baby co ste pred drzim palce,nebojte sa. Baby co ste po nech je vsetko tak ako ma byt a bez komplikacii,hlavne nech ste spokojneee :-)

ikuska

baby ktore to uz mate za sebou moc to boli po op??? ak ano ako moc a ako dlho...ako je to z antikoncepciou musim vysadit ci zalezi od doktora? a sexovat sa moze po op???

ninab

sweetlemon, ja som totiz to hned lekara upozornovala, ze mam brutalnu alergiu na slnko, dokonca aj z decolenu som sa naposledy hrozne vyhadzala, mam tetovanie, co tiez zhorsuje alergicke prejavy a mam neskutocnu alergiu na farby na vlasy a obocie...vysetrenia, ze vraj stoja 1200sk, este som tam nebola, lebo tam su tiez taky schopny lekari, ze ma objednali az na 14. okt.ale neva, lebo termin operacie mam az v novembri...netrvaju podla mna jeden den, podla toho na co vas asi testuju alebo ja presne neviem, potom napisem...