Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

ninab a co zadavas? popis postup, aby sme usudili co robis zle. musis ist na uplne inu stranku, tu ti livaa urcite napisala.

sweetlemon

ninab
no tak to neviem, aka velkost, pri vacsom hrudniku a vacsom zadku...teda, aby sa to vyrovnalo,tak min.350 asi. ale kedze mas uz taky zaklad, tak sa to tazko posudzuje. to naozaj musi povedat dr. ved tusim uz sme sa tu o tom bavili, nie? :) nieco sa mi mari :

sweetlemon

ninab
to fakt? mozes mi prosim ta poslat mail?nechcem to tu rozoberat. posli mi to, co ti poslala livaa, kuknem, ci tam nemas preklep :)

sweetlemon

maji
to mas velku pravdu s tou vymenou, to teda mozem :) a o teba ked sa tak stara, tak to musi byt laska :) ja som s mojim 4 roky a viem, ze toto by nikdy nerobil. tusim je najlepsie byt sama :))

ninab

sweetlemon, heeeej?tak uz su tam?a napiste mi teda kocky ako sa tam dostanem aj ja...presne prosim...
ja nevravim, ze nie su pekne, len skoda ze tam nemam na tej fotke zadok...by si videla ten pomer!!!to mi narastlo mimochodom z antikoncepsie predtym boli o cislo mensie...
inak povedz mi ked si ich teda uz videla, ze aky impl. a ake asi...ty sa do toho asi lepsie rozumies ako ja -ZATIAL po jednej konzultacii.a to ta asymetria bradaviek sa dufam este nezvacsi, uz teraz su dobre daleko od seba...

sweetlemon

maji
ahaaaa, to tak takeho neposlusneho nechcem, to mam ja doma stale :) tak jo, tak si nechame, co mame, na to sme uz aspon zvyknute, aj ked su "ini" :))))

maja222

Sweet,
no, teraz uznáš, že Ti ho tak ľahko nepožičiam, ale keď ma neskôr vytočí, čo on vie dokonale, tak Ti ho pošlem:-)))

sweetlemon

maji
no teeeeeeeeda, ty mas uzasneho muzicka, ako ti zavidim. No teda, toho mojho som musela obskakovat cely cas ja, lebo 2 dni na to, ako som prisla domov, tak ochorel a mas 40 teploty a dovcera lezal. No takze moja PN bola vlastne OCR. Ale prezila som to nejak. Esteze byvame s rodicmi, ja som sa starala o neho a mama o mna :) Ale pocuvaj, nepozicias ho nachvilu? Zisiel by sa taky "superman" :))))))
No ono to robi vselijake veci, tie jazvy a celkovo aj cici. Boji, paci, stipka a vsélico mozne :) Urcite je to tym hojenim :)