Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

veronika24

Ahojte babenky,tak uz som sa sem dostala konecne.Som daka znicena a brutalne nevyspata.Strasne zle sa mi spi na chrbte.Ta bolest sa da vydrzat aj ked uz aj lepsie bolo.jeden prsnik ma viac boli,dufam to je normalne.Inak som celkom pohybliva.Doktor mi dal 375ml nakoniec.Ale som rada.Ozaj a to aj vy ste mali take spuchnute brucho po op?Lebo ja ho mam akokeby som mala zajtra rodit.

atram

pozrela som galerku - fakt sa to pekne rozrasta :) vsetky mate pekny tvar, cize z toho budu isto krasne prsia, no ako baby pisali, nina ty ich mas ukazkove uz teraz, teraz si viem celkom predstavit, ze 250ml by na plne trojky mohlo stacit, lebo teda ja sa po op nedostanem ani na take ako mas teraz ty
klaudi - tie tvoje sa fakt vydarili, inak ten "obluk" co si pisala, tak viem co si myslela, tiez to tak mam - je to vzdialenost od podprsnikovej ryhy po dvorec, na jednom si mala menej a na druhom viac, teraz más tie prsia nadherne! a lipo co robi? uz vidis vysledky?

sweetlemon

maja222
no jasne,zajtra makam :) ved uz minuly tyzden som bola v utorok pracovat, no potom som si zobrala PN este. ale zajtra to uz asi zvladnem, ved to uz bude 17.den. Podla mna vy v takom case uz budete daaaavno makat :)
fifi
dakujem :)
no jasne, kolegyne vedia, sice mna tam pozna kazdy, aj z inych oddeleni,no vie to len par bab. ale uz ked som odchadzala, tak sa to zacalo sirit aj medzi ostatnych. no co uz, raz by to aj tak prasklo :) tak nech si hovoria, co chcu. povedala som,ze ked sa ma na to opytaju, tak budem hovorit s vaznou tvarou, ze "nie, to su ponozky" :)))

sweetlemon

maji
no, to je pravda, podme sa radsej bavit o nasich novych cicikoch :)
vystrela som sa asi po tyzdni,ale to tak,ze iba ked som sa uvedomila,tak som sa vystrela. inak ma to automaticky tahalo dole. teraz uz stojim celkom rovno, to som 2 tyzdne po.mozno o tyzden sa uz budem prsit bez toho,aby som na to musela mysliet :) takze este mas cas :)

miu miu

nina velmi pekne prsia uz pred op, to my sa tu chceme dostat asi na tvoju velkost. xi pekne a po op este krajsie a pevnejsie, myslim ze sa moc nemas coho bat, dopadne to dobre lebo mas pekny zaklad.

maja222

Sweet, vieš moja, my sme si už tiež všeličo odskákali, ale každý musí uvažovať podľa toho, akú má trpezlivosť, ale už ako si minule napísala, to všetko patrí do inej témy:-)