Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

Baby, to je v pohode, veronika, ty tam mas toho malinko, mne do oboch natieklo ovela viac. A aj tak mi ich na dalsi den dal prec. Takze sa nemate coho bat :) no a ci to boli...hm...je to nechutne. pravy ma nebolel skoro vobec, len to tak zastipalo. Lavy ma tiez nebolel,ale ako to vytahoval, tak som citila,kadial tahu tu hadicku, no ble,bolo to fakt hnusne, ked citit, ako nieco beha v tele. Ale bolest to nie je, iba to stipe. A je to rychlovka,takze na tu sekundu zatnete zuby a je to prec a velka uvala. Treba sa skor na to tesit, ze sa toho zbavite :)))
zajtra sa urcite ozvem, nebudem to prehanat, najma prvy den a vlastne cely tyzden sa budem snazit este pomalinky robit, hlavne nenatahovat ruky,aby potom vecer nebolelo.

maja222

Berieš ešte tabletky od bolesti alebo to nechávaš len tak? Mňa trošku začali pobolievať jazvy, ale zatiaľ sa dá.

veronika24

Neboj,to bude v pohode.Mna inak tiez pravy boli viac.Ved uvidime zajtra.Ale hlavne ze sa zbavime tych hadiciek.

maja222

Veronika,
ja v ľavom mám 50 ml a v pravom 140 ml. Trošku som z toho rozdielu nervózna, tak dúfam, že to bude dobré.

veronika24

Ideme spolu z Majou,uz sa na to neuveritelne tesim,je to na nervy vkuse sa vlacit s tymi hadickami.A boli to?Ja mam z toho taky neprijemny pocit a ked sa pozriem na obsah tich tapiek tak mi je zle.

sweetlemon

veronika
cau zenaaaaaaaaaaaaa! uz si nam chybala!!! teda, som rada, ze to celkom v pohode zvladas, ono to nie je az take zle, ze? je to len velka otrava to nosit prve dni stale nelepene. mala som chut to zvesit aspon na 5 min. ale zachvilocku to prejde. a jasne,ze je normalne,ze jeden sa hoji rychlejsie a jeden pomalsie. teda, ty budes mat velke didiky :)) to budu aj 4, nie? este mas dreny, vsak? aj tebe ich zajtra ide vybrat?