Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

siso

sweetlemon dakujem ti za radu samozrejme že si necham poradiť a pokusim sa vybrať si kde to je najistejšie preto som sa vlastne aj zapojila do tejto diskusie lebo vidim že vy tu už máte skusenosti a prehlad

sweetlemon

siso
no, neviem, ci kazdy dr sa sekne. je viacero doktorov, na ktorych sa nikto zatial nestazoval, teda nie verejne. myslim, ze by si sa v prvom rade mala obratit na nich. je to samozrejme len moja rada, drzim teda palce :)

siso

miu miu dakujem ti za tvoju reakciu na moj prispevok ale aj tak by som bola rada keby si mi napisala v čom je problem čo ten mladek robi špatne pomohlo by mi to pri rozhodovani ved pokial som dobre čitala každy doktor sa sem tam sekne a vtom pripade vlastne mu sime všetky len dufať že budeme mať šťastie a bude to ok a podla našich predstav a bola by som rada keby napísala svoj nazor EVUSA 2001

sweetlemon

atram
po op ti dr da recept na potrebne lieky. takze si nemusis zhanas sama ziadne. predpise ti antibiotika a analgetika. kazdy dava ine, alebo teda kazdej sa dava nieco ine, zalezi na tom, ci si prip. na nieco alergicka, proste lieky site na mieru :) viem, ze brufen by sa nemal brat,lebo zvysuje riziko krvacavosti. tak si radsej sama nic nenaordinuj,spolahni sa na dr.
jazvy si zatial umyvam repikom kym mi naodpadnu chrasticky. potom si ich mam natierat tym, cim aj cicky. teda nejakym mastnym kremom - nivea, marina, indulona.

atram

Chcem sa spýtať, tie to máte po, brali ste doma tesne po op nejaké lieky? aké? aby som sa vedela prípadne predzásobiť :)) aj nejaké mastičky na jazvy už používate?

sweetlemon

maji
no to ano, ja som tiez prve dni pozerala na rezen (tiez sme mali), ze ako to urobim. A potom som pomaly na neho polozila noz a pomaly som pilila :)) tak mi to trvalo,kym som sa najedla. Fakt ze ako su tie svaly tak znicene,tak je fakt problem nieco robit. Mne naozaj nefungovali prsne svaly. Ale kazdym dnom sa ti bude lepsie krajat, neboj :)
ja som dnes dokonca lezala na bruchu :) no ale kozy som mala vo vzduchu, potopreta laktami :))) ale mala som potrebuje lahnut na brusko. ja som bola zvyknuta na nom hajat casto,tak som mu chcela dopriat :)))
nika
dobru noc :) zajtra

maja222

Veronika,
ja som tiež zatiaľ s veľkosťou spokojná. Môj ma zatiaľ videl iba v podprsenke, zatiaľ nechytal:-)

maja222

Sweet,
to s tými rukami máš fakt pravdu. Ja som dostala svalovicu na obidvoch rukách:-)) Ja som bola taká slabá, že som ani dvere nemohla zatvoriť a dnes mi museli rezeň nakrájať ako malému decku, ja som toho nebola schopná:-)))

veronika24

Beriem tabletky,lebo ma to vkuse boli.Velkost je v pohode.Manzel neni doma,tak on sa este nevyjadril.Ale teraz aj tak nevyzeraju pritazlivo.Ale mne sa velkost paci.budu fakt akurat k mojej postave.