Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

veronika_21

dakujem ti, trosku sa bojim tych rezov, cez pazuchy, je to vraj najbolestivejsie. prave idem do BB, potom napisem ako som dopadla. pa

nulky

on hovori, že podľa potreby... ale mne nedal...a myslím si, že viac nedáva ako dáva...tak ako uprednostňuje menšie imploše a vstup cez pazuchy... le je fakt dobrý.. a tebe vééééééééééľmi držím palce.. ak dačo, pýtaj sa.... nič si do Novamedu nenosokrem papúč.. ani vlastné pyžamo a župan... netreba to !!

veronika_21

nulky prosim ta dr. Cerven dava dreny? Ja mam zajtra opku a zabudla som sa na to opytat. Dakujem a prajem ti skore uzdravenie :)

nulky

sweet a to som zvedavá, či sa ťa niekto v robote priamo na prsia opýta :-)
to ti naozaj netvrdnú, keď je ti zima? ani nikdy netvrdli, či teraz po dvoch týždňoch prestali???
ebéééénci... tak ďalšia pochybnosť na svete... ja ti tam mávam také "brnenie, chvenie a tvrdnutie- keď sa príliž namáham, alebo keď klepem zubami od zimy...

sweetlemon

miu miu
no jasne, nastastie mam taku pracu,ze mi nikto nepozera cez rameno,ze co robim, tak mozem tak pomalsie. takze setrim setrim :) a predsa musim si najst aj cas zbehnut sem, no nie? :)))

sweetlemon

nulky
cau kocka, super, ze sa uz pekne hojis a stotoznujes sa s didkami :) no, ja si tiez teraz kazde sprchovanie uzivam, tak si ho uzi aj ty dnes :)
hej a budem sa dnes setrit, ved este som stale cerstva...
no mne netvrdnu, ked im je zima, len ked mam dole tu retro. ale aj tak su este dost pevne, s kamoskou sme si chytali a nevedela som sa odlepit od jej prs, ona ma svoje pevne trojky,ale to je take jemnucke, ze az mi to pripadalo divne. to asi preto,ze teraz som zvyknuta na inu pevnost :))))))
uz sa neviem dockat, kedy zacnu maknut, lebo je to take neohybne, neviem si predstavit,ze ich dam do normalnej podprdy,sak to asi zbytocne si budem obliekat, ta podprdy bude len prilozena na nich...su take neohybne...klaudi, aj ty ich mas take ako 2 stare zemle? :))

miu miu

no babulenky to ozaj by mu mal niekto dat po paprciach.
Sweetlemon ako si zacala pracovat? da sa to zvladnut? dufam ze si ta tam setria?

nulky

ahojte...
miu, miu... to je hrozné s tým chirurgom... že mu tak ešte nikto necapol po rukách ..........!!!

maja a veronika, viem, že opky dopadli dobre, tešíííííííííííí, sa veľmi, už len nech prejde viac dní od opky a bude dobre!!!!!!
aj som vás chcela privítať späť :-) , ale stíhala som len čítať... už sa pomaly začleňujem do normálneho života.... deti a tak.. :-)
s tými očami som aj ja mala trošku problém- ale iný... ja som nemohla po opke otvoriť oči a vduchu mi behalo, že ježosšmária ja tam mám hnisavý zápal!!!!!!!!!!! ukázalo sa, že mi tam sestričky narvali veľa krému, vraj, aby mi oči nevyschli!!! prvý raz som o tskomto čosi počula !!

sweet- som zvedavá, ako ťa zmohne deň v robote... nepretŕhaj sa :-) !!!

klaudia, ty si iný nezmar!!!! super, že sa ti už tak darí !!!!!!!!!!!!!

mne bolo dosť nepohyblivo :-) a boľavo až do 7 dňa... ale s tými začiatkami sa to nedalo porovnať aj tak... asi som tam fakt mala veľmi pevné a krátke to svalstvo.... lebo to rozťahovanie doooooooooooosť bolelo :-)
teraz už len ráno, je to nepríjemné.. a to ešte stále spím skoro po sediačky...
a keď mi je zima... kokšo, prsia jak stvrdnúúúú... no, dúfam, že toto sa časom stratí... alebo nie ???!!!

dnes mi ide (11 deň ) vyberať štichy......
a konečne sa umyjem (ja to mám cez pazuchy...a si predstavte neumývať sa 11 dní... len obrúskami odsávam pot :-)
nové baby... tesne po opke som si hovorila, vrátiť tak čas.... vyberte mi ich... aúúú.. ale časom postupne človek zabúda, čo bolo... no, ako po pôrode... prebolí, a zas ideš rodiť :-)

miu miu

siso ide o to ze moje kamaratky ktore operoval nedopadli dobre. jedna prsia-isla na reoperaciu do Brna, velky zapal a on sa nestaral lebo je stale v zahranici, a to bola u neho po znamosti, dalsej robil lipo zadku a to ju napichal na urtvenie a hned zacal odsavat, kricala mu ze to citi a on nic len jej odvrkol ze uz to zacne ucinkovat a este jej popri odsavani stale pichal inekcie na roztopenie tuku. a to viem aj dalsie. dalsia co bola aj v telke jej musel vybrat implantaty. no proste hruza. staci? no mne to staci natolko aby som k nemu nesla. Inak viem to z prvej ruky lebo sa jedna o moje kamosky a nie ten povedal tomu a ten tomu.....