ahojte...
miu, miu... to je hrozné s tým chirurgom... že mu tak ešte nikto necapol po rukách ..........!!!
maja a veronika, viem, že opky dopadli dobre, tešíííííííííííí, sa veľmi, už len nech prejde viac dní od opky a bude dobre!!!!!!
aj som vás chcela privítať späť :-) , ale stíhala som len čítať... už sa pomaly začleňujem do normálneho života.... deti a tak.. :-)
s tými očami som aj ja mala trošku problém- ale iný... ja som nemohla po opke otvoriť oči a vduchu mi behalo, že ježosšmária ja tam mám hnisavý zápal!!!!!!!!!!! ukázalo sa, že mi tam sestričky narvali veľa krému, vraj, aby mi oči nevyschli!!! prvý raz som o tskomto čosi počula !!
sweet- som zvedavá, ako ťa zmohne deň v robote... nepretŕhaj sa :-) !!!
klaudia, ty si iný nezmar!!!! super, že sa ti už tak darí !!!!!!!!!!!!!
mne bolo dosť nepohyblivo :-) a boľavo až do 7 dňa... ale s tými začiatkami sa to nedalo porovnať aj tak... asi som tam fakt mala veľmi pevné a krátke to svalstvo.... lebo to rozťahovanie doooooooooooosť bolelo :-)
teraz už len ráno, je to nepríjemné.. a to ešte stále spím skoro po sediačky...
a keď mi je zima... kokšo, prsia jak stvrdnúúúú... no, dúfam, že toto sa časom stratí... alebo nie ???!!!
dnes mi ide (11 deň ) vyberať štichy......
a konečne sa umyjem (ja to mám cez pazuchy...a si predstavte neumývať sa 11 dní... len obrúskami odsávam pot :-)
nové baby... tesne po opke som si hovorila, vrátiť tak čas.... vyberte mi ich... aúúú.. ale časom postupne človek zabúda, čo bolo... no, ako po pôrode... prebolí, a zas ideš rodiť :-)