Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

veronika21
držkaj sa,nech to má hladký priebeh..ja som štastná že som narazila na túto diskusiu,bo by som sa možno ani nikdy neodhodlala..ahojte.

miu miu

veronika 21 aj drzim palceky, nech vsetko dobre dopadne a potom sa rychlo nahlas nech nas mozes informovat ako si to prezivala. drz sa......

miu miu

ninab urcite treba najprv vyskusat vsetko ca sa da. aj masazami to moze povolit, inak citala som ze masaze su velmi dobre aj pri hojeni, samozrejme ze nie hned po op ale casom aby sa uvolnovalo svalstvo a nestahovalo sa tak velmi. to je vlastne ta kontraktura. Vlastne sval sa neprirodzene zmrstuje a taha aj impl. tusim tak to je. ze vraj aj jazvy su dobre troska pomasirovat. aby nestvrdli a natierat ich casto. to som citala.

ninab

kocky dakujem vam za lichotky, myslite fakt ze vysledok operacie moze zalezat aj na tom co bolo pred nou?preto som mala tu hroznu dilemu, lebo vsak aj mne sa pacia a keby sa nieco stalo ako ta kontrakcia, ja by som si asi hlavu strasne o nieco buchala...
chcela by som sa spytat NIKIS, videla som tvoj album a ta kontraktora vobec nevyzera az tak strasidelne...boli to?alebo je totvrde?alebo je to len kvoli estetike...a prosim ta napis co ti na to povedal lekar..lebo mne povedal, ze lked sa stane kontrakcia, tak to treba len vybrat a cici su uplne zdevastovane, ale o ziadnej inej alternative ako masaze, kremy a tak nehovoril.tak by ma to zaujimalo..
dakujem

fifiBB

veronika24
ahoj.ja tiež uvažujem na 375 ml vzhladom k mojej výške.prosím ta mohla by si napísat tvoje miery,bojím sa či to na mna nebude moc vela..dakujem:)

sweetlemon

nulky
no neviem pochybujem, ze sa to niekto spyta, vsetci budu robit susu okolo mna :)) sa budem bavit na nich :)))
a netvrdnu mi od zimy, ani predtym mi netvrdli, len ked sa uz klepem, tak citim ako mi ten sval skace :) ale uz aj to prechadza, dnes som to citila uplne malinko.
jej a ty mas cez pazuchy? ani som si nejak neuvedomila...a uz mozes zdvihat ruky?

miu miu

Lela ked otvoris kazdu zalozku tak pri prvej foto po op by mal byt popis, sku velkost maju a kto ich operoval- Jezovitova ich tam ma dost aj Gubu som si vsimla. Tie prezyvky si uz nepamatam ale asi si to vsetko postupne pootvaraj a vypis si na papier tie co sa ti zapacia alebo od danych lekarov a potom studuj podrobne. Drzim paste v rozhodovani. kedy ides na tu konzultaciu?

Lela1

ahojte baby, prosim ktore mate v galerke prsia od Gubu alebo od Jezovitovej nech mozem porovnat ich pracu alebo aj od Cervena. Dakujeeem