Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

aha uz chapem co to je, je to ten stiahnuty sval, ktory je vlastne treba vybrat aj s tym implosom, vsak?ked to tak zoberiem do uvahy, takze riskujeme vsetky to, okrem bolesti, ze mi odtial vyberu aj ten kusok prsneho tkaniva, ktory tam mam...?!...?!...?!takze minus jedna...

ninab

inak nikis, akurat som tam nahliadla a to co je preboha?to cervene na tom obrazku, to je implos po vybrati?ci co?a nerozumiem dobre co je to v prevention to "no touch"
dakujem

ninab

veronika aj ja sa chcem pripojit a popriat ti vela stastia, hlavne fakt treba myslet pozitivne, inak tiez mi vsetky velmi pomahate v rozhodovani a som takisto velmi rada ze som nasla tuto diskusiu..

nikis

nina to je presne to, co som sa doktora opytatal. Aky je rozdiel medzi tym, co sa stalo mne a tou kapsularnou kontrakturou. Hned ako mi napise, tak to preposlem sem.

ninab

nikis a to co sa teda stalo tebe nie je kapsular kont...?je to to vytvorenie jaziev a nasl. stahovanie koze a podkozia..?a teda kapsular. kontr. sa neda tak pekne vyklznut ako ty, tou masazou?ci mas ine info, lebo mne bolo povedane, ze nic ine iba vybrat silikon a hojit pol roka a potom vyskusat zas, ale zae to ma tendenciu sa opakovat!!!!tak som posrata...

ninab

baby co su po op.,
rada by som vedela uz tak viac do detailov, na co sa mam pripravit tak polozim otazky...mozno take priblble ale zaujima ma to..
vsimla som si ze pisete, ze je normalne, ak teda z jedneho drenu vyteka viac ako z druheho a je teda aj normalne ked sa hoji skor jedno ako druhe?alebo ci je norm. ked je jedno tvrdsie ako druhe a ake su po op., tvrde?kedy zmaknu?a zosymetrizuju sa casom?odkedy treba tie masaze?odkedy sa ich da vobec dotknut?a kolko treba mat na sebe tu fixpodprdu nepretrzite?kedy by som ju mohla dat na nocnapr.dole?a odkedy sa da spat na boku?

Lela1

miu miu
konecne som sa sem dostala. dnes som tu konzultaciu nestihla. Dufam ze zajtra sa tam dostanem. uvidim co povie Jezovitova. Ale asi pojdem Gubovi na tie anatomy 300 (mozno ho ukecam na 325). Trosku som sa zacala bat tych okruhlych. Nechcem aby bolo vidlo zvrchu ten okruhly implantat.

nikis

nieeee, v ziadnom pripade. Precitaj si to este raz :) NIE JE TO " reakcia organizmu na silikon", ide o vytvorenie jaziev, ktoré majú tendenciu k sťahovaniu podkožia a kože. Nina pre lepsie pochopenie to ho co je kapsularna kontrakcia posielam link na jednu stranku. Nie je to pekny pohlad, treba tu stranku scrolnut uplne dolu www.implantforum.com

ninab

nikis, takze lekar tam nazyva kapsularnu kontrakciu-"reakciou organizmi na silikonô?...tak som to pochopila spravne?
lebo mna poslal doktor na alergologiu a imunologiu, aby zistil, ze ci nemam prehnane alergicke a imunitne reakcie, asi ze ako sa bude spravat telo k novej veci...
...teda chcem sa spytat, myslis ze tymito testami sa da odhalit zvysene riziko kapsular. kontr.?

nikis

baby ja som teraz pisala doktorovi aby mi presne vysvetlil rozdiel medzi kapsularnou kontrakturou a tym co som mala ja. Ked sa mi to stalo doktor mi napisla presne toto:
"Dobrý deň Nikol
pod pravým prsníkom došlo pravdepodobne k vytvoreniu kontraktúry podkožia.Nie je to " reakcia organizmu na silikon", ide o vytvorenie jaziev, ktoré majú tendenciu k sťahovaniu podkožia a kože.
Pri kontrole, pri ktorej sme zložili pás, som Vám doporučil masáže celým prsníkom aj s implantátom.
Dop. pokračovať v masážach, viac sa venovať masírovaniu v mieste kontraktúr/ masáže nie tak aby vyvolávali bolesť, pretože to môže zhoršiť stav/.Pri masážach v mieste kontraktúr , používajte Lioton 100 000 gel.
Už som mal niekoľko pacientiek s týmto problémom, všetky sa upravili bez ďalešej operácie."