Klaudi
no, tak len sa pekne vylezkaj, aby si sa rychlo uzdravila,aby sa aj kozenky mohli pekne hojit :) mala by si si dat volno od roboty a hlavne sa najprv uzdravit a nie do 1 furt robit, sak ty si workoholik!!! :))) tak len klidek a pekne hajat :)
no s tym maknutim, zatial nezacali, mam ich stale rovnake :) nie su teda az uplne tvrde, take pevne ako ta mackacia lopticka na nervy :))))
ja som spala na boku tiez tak po 2 tyzdnoch asi. ale nie uplne na boku,ale taky polobok, proste aby sa cicik neopieral o postel, lebo to tlaci(ich mam este z boku opuchnute). kurnik, dnes som mala taku chut ich stlacit k sebe na caaaaaaarku, ale som si to hned rozmyslala jak som ich chytila. asi by som ich urvala :)))) proste este drzia jak prilepene :)
inak klaudi, ako jazvy? ja ich mam stale rovnake. si si ich nepozerala? mne ako sa to hoji, tak mi uz klesli a teraz je jazva takmer uplne v ryhe. este par mm a je to tam, sa tesim :) bude to uplne neviditelne...teda ak sa mi pekne zahoja a nevylezu navrch...to by ma nasralo.
jej, este k tej podprde, ja mam ist 5 tyzdnov od op na kontrolu,takze tam mi mozno dr povie, ze podprdu uz nemusim nosit. ale v noci ju budem mat este asi par tyzdnov potom, lebo sak aby sa mi nieco nestalo,ked ja sa v noci tak metam :)))
jej a dnes som bola v robote a uz uplna pohodicka, nebolo to vobec take zle ako minuly tyzden, ked som sa snazila robit. trosku ma poobede akoby palili,tak som spomalila a potom zase v pohode. takze po 2 tyzdnoch sa uz kludne da robkat :)
no, aj ja idem hajat, tak dobru :)