Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

lela ahoj, no toho ze by ti okruhle bolo vidiet hore na hrudi sa nemusis bat pretoze ked ti pekne klesnu a po pol roku uz budu ako tvoje prirodzene, ved to je vidiet aj na fotkach, a napriklad som citala aj mi doktorka vravela ze pri anatomickom sa moze stat ze sa ti otoci a bude kazde prso ine. To je o ze sa treba hlavne setrit a starat sa o ne ako oko v hlave. Ale nemusi sa to stat.

ninab

DAKUJEM klaudii za rady, teraz mi to je vsetko jasnejsie...
vies ja studujem medicinske odvetvie-verejne zdravotnictvo, stravila som v nemocnici viac casu ako je dost, ale aj tak kym mi nerozpravate z vlastnych skusenosti, su mi moje drahocenne vedomosti na prd!prax je dolezitejsia ako teoria...

sweetlemon

Klaudi
no, tak len sa pekne vylezkaj, aby si sa rychlo uzdravila,aby sa aj kozenky mohli pekne hojit :) mala by si si dat volno od roboty a hlavne sa najprv uzdravit a nie do 1 furt robit, sak ty si workoholik!!! :))) tak len klidek a pekne hajat :)

no s tym maknutim, zatial nezacali, mam ich stale rovnake :) nie su teda az uplne tvrde, take pevne ako ta mackacia lopticka na nervy :))))
ja som spala na boku tiez tak po 2 tyzdnoch asi. ale nie uplne na boku,ale taky polobok, proste aby sa cicik neopieral o postel, lebo to tlaci(ich mam este z boku opuchnute). kurnik, dnes som mala taku chut ich stlacit k sebe na caaaaaaarku, ale som si to hned rozmyslala jak som ich chytila. asi by som ich urvala :)))) proste este drzia jak prilepene :)

inak klaudi, ako jazvy? ja ich mam stale rovnake. si si ich nepozerala? mne ako sa to hoji, tak mi uz klesli a teraz je jazva takmer uplne v ryhe. este par mm a je to tam, sa tesim :) bude to uplne neviditelne...teda ak sa mi pekne zahoja a nevylezu navrch...to by ma nasralo.

jej, este k tej podprde, ja mam ist 5 tyzdnov od op na kontrolu,takze tam mi mozno dr povie, ze podprdu uz nemusim nosit. ale v noci ju budem mat este asi par tyzdnov potom, lebo sak aby sa mi nieco nestalo,ked ja sa v noci tak metam :)))

jej a dnes som bola v robote a uz uplna pohodicka, nebolo to vobec take zle ako minuly tyzden, ked som sa snazila robit. trosku ma poobede akoby palili,tak som spomalila a potom zase v pohode. takze po 2 tyzdnoch sa uz kludne da robkat :)

no, aj ja idem hajat, tak dobru :)

KlaudiaKE

SWEET jo tiez ich mam ako 2 kamene :-) zemle kamenovite :-))) a zvlast ked vo firme mame zimu, kozy vkuse stoja ., husia koza este aj na zadku a cicky tvrde z toho vsetkeho :-)))

NINAB
1* vsimla som si ze pisete, ze je normalne, ak teda z jedneho drenu vyteka viac ako z druheho a je teda aj normalne ked sa hoji skor jedno ako druhe?
ANO JE TO NORMALNE. JA SOM MALA DRENY LEN JEDEN DEN A TO BOLI TIE FLASTIKY SKORO POLOPRAZDNE KED MI ICH DAVALI PREC..

alebo ci je norm. ked je jedno tvrdsie ako druhe a ake su po op., tvrde? ANO SU TVRDE :-) VSAK SI VEZMI ZE VSETKO VO VNUTRI MAS ROZVRTANE OD PCHANIA SILIKONU KEDZE CHCEME MAT CO NAJMENSIE JAZVY :-) A NIEKEDY SA S JEDNOU STRANOU MOZE LEKAR VIAC TRAPIT AKO Z DRUHOU A VTEDY TA MOZE PRSNIK JEDEN VIAC BOLIET AKO DRUHY

kedy zmaknu? TO BY SOM AJ JA CHCELA VEDIET :-)))

a zosymetrizuju sa casom? URCITE.. POL ROKA PO OP BUDU AKO Z KATALOGU ;-) PEVNE VERIM A BOLO MI TO AJ POTVRDENE

odkedy treba tie masaze? ASI IBA KED TREBA A LEKAR ODPORUCI PO KONTROLE

odkedy sa ich da vobec dotknut? AJ HNED PO OP KED DOJDES DOMOV

a kolko treba mat na sebe tu fixpodprdu nepretrzite? JA SOM JU DALA DOLE ABY SOM SA NA NE POZRELA HNED NA DRUHY DEN A ANO TREBA NEPRETZITE MINIMALNE TYZDEN URCITE POTOM NA PAR MINUT DOLE. NAPR. KED SA POJDES UMYT

kedy by som ju mohla dat na noc napr.dole? NA NO ?? PRAVE VTEDY BY SI JU TUSIM MALA MAT.. ODPORUCA SA NOSIT 6 TYZDNOV, ABY TEN SILIKON SI NASIEL MIESTO TAM KDE HO MA MAT ;-)

a odkedy sa da spat na bok MNE SA TO PODARILO PO 14 DNOCH ;-)

fuuuuu tolko otazok :-))) idem sa umyt a zalahnut. bo mi je na prd.. :-(

zuzka24

ahojte baby...inak viete o tom,ze je nove forum...www.forumplastika.sk tam cokolvek..lekari,forum,poradi lekar ak nieco treba...atd.celkom fajn..:))

KlaudiaKE

MAJA... inac neviem co sa vcera stalo.. ale aj moj chlop prvy krat !!! v zivote (co on v zivote nic neuvaril) piekol kysnute buchty so slivkovym lekvarom.. toto co je v tom baliku neviem ci Dr.oetker ci vitana, alebo aka firma ale bars dobre boli :-))) takze ma smolu ze to vobec skusil bo od dnesneho dna uz len on pecie :-)))))

SWEET jo v tom tricku total iny pocit.. ked som ho skusala hned ako som ho kupila som sa narehotala. a odlozila. reku ved na teba pride cas :-))))

ATRAM .. lipo mam tak ze brucho uz nemam ako pretekar,, ze som pretekala cez opasok na rifliach :-))) ale ta koza je stale mierne ovisnuta a normalne sa mi vnom robia take priehlbiny, ked sedim a mam zarezane nohavice v bruchu tak sa mi urobi priehlbina ako v plasteline :-) a stale ma boli ako modrina.. mam to masirovat. tak to masirujem so zatatymi zubami lebo to boli, ale potom ta bolest preide.. dufam ze to brucho sa spevni. zajtra ked pojdem na tie stehy musim sa opytat co s tym este mam robit

KlaudiaKE

AHOJTE babule,.
vcera som tu uz nestihla dojst. lebo ja mam nedelu kriticku a robim logistiku pre chod firmy za cely tyzden a to robim do 1,00 rana vkuse od obeda :-(
a na to vsetko ma zacalo priserne boliet hrdlo, kuknem do neho vsetko zahnisane ma ide slak trafit.. cista choroba na telo, nic nevladzem som jak zdochnuty pes.. a to zajtra idem vyberat stehy :-((( takze zajtra po vybrati stehov mozem rovno naklusat ku obvodnej na antibiotika :-(((( asi :-(

no idem precitat co ste popisali.. a GRATULUJEM NOVYM PRSATICAM :-)))) HLAVNE NECH SA TO RYCHLO HOJI ;-) MINIMALNE TAK AKO MNE.. CO SOM CITALA predvcerom tusim MAJU, TAK MA ASI UZ AJ PREDBEHLA V RYCHLOSTI :-)))))) tak kde ja by som sadla za pc hned na druhy den a fungovala :-))))