Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

ikuska podla mna je to ozaj blbost pretoze za tuto cenu nemas pomaly ani implantaty a nieto este aj robotu. Nebola len na uprave prsnikov bez vlozenia impl.?

miu miu

sweetlemon jasne ze pracujem, ale ja za compom, takze mam zdravie stale na liste. a sem tam kuknem a dopisem ked sa da. Ja viem ze je to tazke v praci, ono sa to nezda ale to co je pre nas pred op normalne po op sa vsetko zmeni a unavuje. Ja planuje PNku potom az na 3tyzdne. nechcem sa namahat aby sa mi to pekne zahojilo. No potom chvilu popracujem a potom su uz vianoce. xi

katlen

Ahojte divcence,pridavam sa k Vam. Ja som od operacie druhy tyzden. Obdivujem tie, ktore pracuju, lebo ja som hrozne unavena uz len z chodenia po byte. Neboli Vas chrbat?

sweetlemon

fu, inak vcera, ked som si lahla,tak ma dost bolela jazva,ale nie stipala,ale tak zvnutra, au, tak neprijemne to bolo. no zachvilu to preslo a uz som hajala. dufam, ze sa mi tam nieco nesere...ale asi z toho,ze cely den nieco robim a ciciky su zatial neni zvyknute na robotku :)

sweetlemon

miu miu
no ked clovek pride po 2 tyzdnoch do prace, tak je to fakt zle :( neviem sa zastavit a najradsej by som doma lezala, alebo si aspon nachvilu vyzliezka retro. joj,ale sak tu nemozem...
uz sa mi nechce, asi pojdem domenoza take 2 hodky :) a ty nemakas???

miu miu

ikuska e.uhrinova@gmail.com a napis tam aj pokec a hlavne tvoju prezyvku aby to ta baba vedela ku komu patria.
Ona ti posle pristupove hesla.