Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

veronika24

Ahojte babenky,neviete mi niektora povedat ci je normalne,ze mam od opky strasne nafuknute brucho.Vyzeram ako pred porodom.Inak ni celkom ustupuje bolest.V pondelok my vybera stichy,tak sa uz strasne tesim.Neviem si zatial zvyknut na nove prsia,mam ich dake strasne velke.A cudne.Ale to asi preto,ze je len kratko po op.No ved uvidim.Dufam to coskoro odpuchne,lebo ich mam ako 2 balony,

miu miu

ikuska kukne foto, ale az ked pridem domov, v praci sa to neda, mam aj kolegynu v kancli a vidi mi na comp, a nevie o tom co planuje, teda nikto to nevie okrem najblizsich a nemozem tu kukat hole cici. potom ti aj ja poviem moj nazor. Ale vies ono je to tak ze proste ked ty si neni na 100% spokojna tak ti moze vraviet kto chce co chce a nepomoze to.

miu miu

ikuska ano tak ako kazda baba. kazdy je na heslo. na to iste heslo. Ale ja som este pred op. caka ma to 3. novembra. uz sa tesiiiiim.

ikuska

sak aj ja si myslim preto som napisala ze ci to je mozne ani mne sa to nexce verit.sak ono to stoji tak okolo 70tisic nie?

miu miu

ved to ma asi kazda nakazane, ale nevydrzia to sa nepokukat v zrkadle. Ani ja to potom nevydrzim. urcite sa aspon raz denne kuknem. xi

katlen

A este sa chcem opytat, kedy Vam vyberali stehy. Inak ja mam mat podprdu stale na sebe a ziadne sprchovanie ci prezeranie v zrkadle..