Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

tabletky neviem, ale co moze ovplyvnit cyklus okrem hormonov?
ja som na vyvolavacke uz bola ako decko(cca16rocne) kvoli tomu ze ja som nikdy v zivote nemala kramy pravidelne a od 17beriem antikoncepciu na spresnenie cyklu a aj tak stale nic...preto sa ani tento raz ako ju vysadim nebudem na kalendar spoliehat..
...je to vlastne injekcia, po ktorej ich zarucene dostanes, je uzasne bolestiva, ale to co nas vsetky caka je asi viac, hned tak za 10hodim som dostala menstruaciu (inak bola som na nej kvoli tomu, ze sa mi niekedy kramy nedastavili aj 70-80dni..tak to takto moja gynekologicka vyriesila asi dvakrat a potom povedala, ze Horm.Ant. a bol pokoj)

ninab

inak kocky ste mi neodpovedali na moju vytuzenu otazku...ma niektora skusenost s martinskou f.nemocnicou?prosim aj ak zlu, tak mi to napiste...lebo ja som inde nebola, tam som si dohodla termin a tak nemam ani co porovnavat...
keby ste mali kazda co bola vo viacerych nem.zariadeniach dat do poradia lekarov, vysledky alebo dojmy od najlepsieho po najhorsie...ako by to bolo???
prosim prosim prosim pekne odpovedzte mi kocky..

ametystka

ninab,
tie tabletky na oddialenie sú hormonálne, nevieš?
a tá vyvolávačka, čo ja viem, riešil to už takto niekto tu???

ninab

v tvojom pripade by som sla tak 5. na vyvolavacku, sice si spravis bordel v tele(asi nie mensi ako tabletkami na oddialenie)ale ked si zoberes tu regeneraciu po operacii, myslim, ze sa mi da skor tento zensky metabolizmus dokopy ako cici..

ninab

ametyst, ja som tu tiez uz citala o nejakych tabletkach a nakolko vysadzam HA tiez ma mozu prekvapit akeby sa dala op. prelozit o tyzden, tak nic hrozne ale odkedy citam tuto diskusiu, som taka nabrusena, ze dalsi mesiac by som nevydrzala...
...ja som rozmyslala vyriesit to tou vyvolavacou injekciou na kramy zakerne tyzden-dva pred operaciou...co ty na to?

ametystka

ahojte,
ako sa dá oddialiť menštruácia pred op? kôli práci by mi veľmi vyhovoval termín 15 december, ale teraz som si to spočítala a s ovisnutým nosom musím konštatovať, že krámy ma navštívia 13... dá sa to nejako poriešiť?

SWEETLEMON ty si brala na to nejaké tabletky, nie?

ninab

veronika, sa mi zda ze to tu niektora uz spominala...necudovala by som sa-je to asi normalne, lebo ked si zoberem seba, niekedy mam problem zo zapchou, teda hlavne, ked nemam pravidelny prisun vlakniny (ovocie, zelenina, klicky...)a vody, aj ked idem do sauny a odvodnim sa alebo ked len tak cely den prelezim v posteli a nemam fyzicku aktivitu (staci mi prechadzka). a ako som si to tu uz vsimla, ze to niektora spominala, tak ja sa osobne pripravujem na to, ze sa asi pocas hospitalizacie minimalne, nevy...vies ked si imobilna, mas furt lezat v posteli,...z toho aj to nafuknute brucho-ja mam teda aspon.normalne mi pomaha ciga, ale po operacii neodporucam.