Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

neviem, ze co je v tom noretisterone ci ako, ale hlavnou prekazkou podla mojho chirurga je estrogen v komb. s narkozou, kvoli embolii a tromboze a flebotromboze a tak.mne ju kazala vysadit 2 mesice pred op. ale este mi zostava asi 10tabliet a termin mam 17.november, nieze by som bola nedisciplinovany pacient, ale aj baby ma tu ukludnili, ze ako ktory lekar kaze a tak myslim ze ten jeden meiac staci, aj preto, ze po dvoch by som si tie kramy uz isto nevypocitala..

ametystka

ninab,
hej, to je vnútromatern. teliesko, ja mám ale nehormonálne, takže pri op nevadí. ale doktorka povedala, že operujú aj s mirenou, to je hormonálne teliesko...tak NEVIEM, sú hormóny prekážka pri op, čí nie? lebo ak nie, tak som našla na nete Noretisteron, na oddialenie krámov...

ametystka

fajn, spýtam sa na gynde, či by mi dali vyvolávačku, ale mám nehormonálnu danu, neviem, či to nebude problém. :(