Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

Ahojkajte!!
Sweetlemon
prosím ta chcela som sa spýtat na dve otázky.ako si sa zobudila po narkoze,za aký čas,sama alebo ta zobudila sestra-teda kolko hodím si bola mimo?2.ked ta pustili z kliniky,dokázala si sa sama obliect,alebo ti museli pomoct.dakujem krásne.ahojky:)))

sweetlemon

Lela1
a teda pojdes ku gubovi, ci nakoniec k jezovitovej? no tusim ona jedina dava nizky profil. ja by som nizky nemohla mat,teraz ked sa na tie moje pozeram, tak by sa mi to nehodilo. ja som potrebovala rozsirit hrudnik, teda pri pohlade z boku.
inak si tiez moje tak furt obkukavam,ze uz si zacinam vsimat veci,ktore sa mi nepacia,jeeeeezis, musim sa ukludnit :)

sweetlemon

miu miu
no ako tak pracujem UZ DRUHY DEN!!!, tak asi bude dobry napad si zobrat tie 3 tyzdne PNky. ako som isla domov, tak ma zacali boliet tak naboku, au au. no a cez den ma boleli aj jazvy. neni to take,ze na nevydrzanie,ale je to neprijemne,ked robim a zrazu z nicoho nic pride ta kontrakcia :) no a dnes som prvykrat soferovala domov. drahy prisiel po mna,isli sme na kavu a chcela som to skusit. no teda nic moc, este sa tento tyzden necham vyvazat, az potom pojdem na to.
ozaj, klaudi, ty soferujes teraz po op? a baby po! ako skoro po op ste sadli za volant v pohode? ono sa to celkom da,ale v zakrutach a pri parkovani v meste to musi byt hruuuuuuuuza

sweetlemon

ikuska
pozerala som ti na cici a teda, ty normalne mas uz svoje :) to si jedna z mala, my sucharky ti mozme len zavidiet. ale jasne,ze ked chces vacsie, tak ta nebudem odhovarat :) no a velkost? fu, to neviem...neviem totiz, aka velkost by sa ti pacila :)

sweetlemon

ahojte babeny, no som sa dnes teda vobec neprsila,lebo som makala a sice s pc,ale blbne nam v robote net,takze mam smolu,moc nefunguje :(
inak tie tabletky, co som ja brala,tak to je lutenyl,kludne som to mohla brat,trska sa nepytal,ci su hormonalne alebo nie. antinu som vysadit musela,ale toto som brat mohla.a zatial myslim,ze som normalne po nich, aj som hned na dalsi den dostala a mala som normalne 6 dni ako zvyknem. uvidime dalsi mesiac ci to pride normalne. povedal,ze lutenyl nema tolko vedlajsich ucinkov,ze je lepsi ako norethisteron. sak porozmyslajte,ja som to mala dostat den po op,co by som teda v takom stave nezvladala. tak som to riesila.
no inak neviem, kto sa pytal,lebo niekedy tu uz nemam predhlad,ale ja som mala tiez poriadne opuchnute brucho, fakt taky 6 mesiac, tiez som kukala,ze co to :)))

margaret

baby, len na margo noretistheronu: raz som ho kvoli nejakym zdravotnym problemom brala a mala som z toho rozhadzany organizmus asi pol roka, vypadavali mi vlasy, mala som hroznu plet, menzes potom blbol nenormalne, neodporucam, ak to nie je nevyhnutne

Lela1

ahoojte
som dnes taka vytesena, bola som na konzultacii u Jezovitovej. Super doktorka, zmenila som na nu nazor. Isla som tam len aby som si potvrdila ze som sa dobre rozhodla pre Gubu. Ale milo ma prekvapila.

miu miu takze mozme ist spolu :) ale kvoli mojmu nepravidelnemu cyklu sa moze stat ze pojdem aj neskor ako 3 novembra, mozno to vyriesim tou vyvolavackou ako tu pisu baby. Jezovitova mi navrhla 325 okruhle samozrejme pod sval a nizky profil, ze s mojim tvarom terajsich prs mi to spravi pekne trojecky. Tie okruhle a anatomy mi pekne vysvetlila, co by to spravilo na mojich prsiach keby mi dala anatomy, ze okruhle sa krajsie prisposobia a sval ich vytvaruje. A s tymi anatomami ze je to take osemetne, ze by mi spravili prsia sustredene v jednom bode plus riziko ze sa mozu trosku tocit.. A nizky profil mi dava aby to bolo prirodzene... Tiez ma upozornila ze po operacii budu dost spuchnute, ze ten konecny tvar budem vidiet az tak po 6 mesiacoch