Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

inak prva je tam nasa livaa a pozerala som ju teraz ma ich uzasne!!!len tam neviem nikde najst, co su to zac, ani velkost ani typ..ak by si si to LIVAA precitala tak daj o sebe vediet, ze ake to mas...

ninab

miu vsak po vasich radach som si uvedomila ani nie tu velkost ale hlavne to ZE DVAKRAT SA REZAT NECHCEM DAT!ja chcem byt nadsena prvym vysledkom a nechcem po prvej op. hned rozmyslat na druhou a ty si ako na tom?ake si si zvolila?kedy mas termin a u koho si bola?

miu miu

ninab len tak dalej....vyborne...nedaj sa... ty vies co chces a nikto iny ta nemoze presvedcit o opaku lebo nebudes spokojna.

ninab

ikuska samozrejme ta chapem, co je to ked chces proste vacsie alebo ine,ty mas pekne prsia uz teraz, take plne, ze z hrude ti "vytrcaju dost", po tom co ma tu baby uz dostatocne poucili a temou silikonove prsia teraz stravim na nete asi tak 5 hodin denne, tak by som ti odporucila hlavne nizky alebo max stredny profil, aby sa ti pekne vytiahli vyssie na hrud, tak to asi treby nizky a co najvacsiu bazu-to je vacsia plocha implosu...
...baby tak?
ja som vymyslela, ze na tie moje, kedze chcem aby mi vytrcali viac z hrudnika, vysoky profil asi tak 300-350, ale s tou 250-kou sa nezmierim, to sa teda zbytocne rezat nedam...

miu miu

ikuska ved ty mas riadne prsiska. no ty asi ani nepotrebujes nejaky mega impl. staci menej a spravi ti krasne pevne prsiska.

miu miu

lela a zadali ste si s doktorkou aj predbezny termin? inak existuju aj menej drasticke tabletky na oddialenie. ako hovori sweet.

miu miu

Lela no super som rada ze na teba spravila dobry dojem tak ako na mna. ale ja som este rozhodnuta ze si dam stredny profil. radsej nech potom nelutujem, ale asi mam mensie prsia ako ty teraz.
sweet super ked si uz soferovala, mozno neni zle sa pomaly cvicit vo vsetkom co potrebujes robit. casom si zvyknu svinuchy bolave. ale pomaly do toho. idem kuk nove albumy.