fifiBB
ahoooj :)
no, takze po narkoze som sa sice zobudila,ale asi za sekundu som zaspala zase. Neviem, ci ma nejako zobudili,ale ked som otvorila oci, uvidela som trsku :) no a potom som sa este par hodin myslim budila s spala a tak dookola. A potom cca o 1-2 som isla na izbu az. A to ma rezali o 8 rano! Ja som taky spachtos :) takze som si pospinkala dost dlho a potom som na izbe tiez vacsinou spala :) no a na dalsi den som sa zobudila, vybavila dr a pomalinky som sa zacala obliekat. Ono to je fakt na dlho,ale da sa to zvladnut, tusim,ze vrch som si nevedela dat,ale navliekla som si dokonca aj ponozky :) s nimi som sa piplala najdlhsie. ale ved aj som tam mala cas,kym som cakala na odvoz :)
miu miu
no prave to neviem, ci to trosku mozem ponatahovat tie svaliky alebo sa to vobec nesmie. ale este asi nie. no lebo ma to stve. ja byvam 40 km od ba a to ma drahy vzdy rano odvezie a ide domov. potom poobede po mna pride a ideme domov. momentalne sa flaka,takze cas ma,ale to cestovanie ide uz normalne do penazi, ked stale toci ba-domov, domov-ba...joj, uz nech som zdrava :)
inak dnes v noci som spala uplne na boku, teda na obidvoch uz a bolo to super, som sa v noci na to budila,ale nie zeby ma to bolelo,ale ze som si uvedomovala,ze som na boku, tak som si to uzivala :)))
klaudi
a co ty? ako pokracujes? dufam, ze nemakas stale namiesto toho, aby si nam nieco napisala!!! :)