Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

beckham je strasna to je pravda, ale ta musi mat nejaky specialny maxi profil, to uz hranici s vulgarizmom. to sa ani mne nepaci.

klaudia uz si rozchodila tu zakernu chorobu? alebo este lezkas pekne v postielke a potis sa? hmmm? ako ti je?

miu miu

ninab presne ako hovori sweetlemon, tie fotky ktore pozeras a zda sa ti ze to este hore na hrudnuku vidiet su fotky tesne po op. Ak uz maju pridane fotecky tak po 3mesiacoch alebo po 2mesiacoch uz nevidiet impl. vobec, uz su odpuchnute a krasne usadene a vyformovane. to je velky rozdiel, aj ked mi doktorka ukazala fotky tesne po az som sa lakla a po dvoch mesiacoch uz boli krasne. na nerozoznanie od pravych. takze sa toho neboj.

ikuska

nevravim ze mam nejake male da sa ae stale myslim na to,ze to nie je ono,a myslim aj na to,ze cim budem starsia tym klesnu a to ja nexcem. vsetci ma odhovaraju,ze naco tam idem,ze mam velke a neviem co este.ze mozem zomriet ,vraj su z toho komplikacie.

sweetlemon

ninab
no ja som isla do anatomov, aj ked by som radsej okruhle pave kvoli tomu otoceniu, no bala som sa,ze sa mi to neupravi a ostane take gulate, to by som fakt nerozchodila...vyzerat ako beckham :))
myslim,ze tych rizik je viac, takze keby som mala rozmyslat nad tym, ze sa mi nieco stane,tak asi do toho nejdem vobec. ja som este pred kojenim,ktovie co sa s tym este stane, mozno sa vobec neotocia,ale naleju sa nejak rozdielne a budem musiet ist pod noz znovu.

inak tie fotky...na nich su baby vacsinou par tyzdnov po op a tym padom su prsia este neni sadnute a ten sval ich nestihol vyformovat. preto este pripominaju lopticky :) ale casom by tom malo sadnut, pozeraj hlavne take, co su dlhsie po op a uvidis rozdiel :)

sweetlemon

fifiBB
ahoooj :)
no, takze po narkoze som sa sice zobudila,ale asi za sekundu som zaspala zase. Neviem, ci ma nejako zobudili,ale ked som otvorila oci, uvidela som trsku :) no a potom som sa este par hodin myslim budila s spala a tak dookola. A potom cca o 1-2 som isla na izbu az. A to ma rezali o 8 rano! Ja som taky spachtos :) takze som si pospinkala dost dlho a potom som na izbe tiez vacsinou spala :) no a na dalsi den som sa zobudila, vybavila dr a pomalinky som sa zacala obliekat. Ono to je fakt na dlho,ale da sa to zvladnut, tusim,ze vrch som si nevedela dat,ale navliekla som si dokonca aj ponozky :) s nimi som sa piplala najdlhsie. ale ved aj som tam mala cas,kym som cakala na odvoz :)
miu miu
no prave to neviem, ci to trosku mozem ponatahovat tie svaliky alebo sa to vobec nesmie. ale este asi nie. no lebo ma to stve. ja byvam 40 km od ba a to ma drahy vzdy rano odvezie a ide domov. potom poobede po mna pride a ideme domov. momentalne sa flaka,takze cas ma,ale to cestovanie ide uz normalne do penazi, ked stale toci ba-domov, domov-ba...joj, uz nech som zdrava :)
inak dnes v noci som spala uplne na boku, teda na obidvoch uz a bolo to super, som sa v noci na to budila,ale nie zeby ma to bolelo,ale ze som si uvedomovala,ze som na boku, tak som si to uzivala :)))
klaudi
a co ty? ako pokracujes? dufam, ze nemakas stale namiesto toho, aby si nam nieco napisala!!! :)

ninab

vies co,ale teraz pozeram tie baby co maju 350 a vysoky profil a vyzera to dost umelo-ta vrchna ryha, myslis ze to aj stredny roby?najradsej by som chcela svoje kompl. znizit na minimum preto aj nad tymi okruhlymi rozmyslam, anatomicke su sice krajsie ale co to otocenie?

miu miu

nina mas pravdu, aj ja mam mesiac este na premyslanie, a tiez viem ze max raz a dost, tiez nechcem byt sklamana a neskor premyslat ze idem znova lebo chcem vacsie. idem 3nov. u dr. jezovitovej zatial som rozhodnuta na velkost 325ml a stredny profil.