Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maja222

Ahojte dievčatá!
Sweet, Klaudia alebo iná babenka už po OP, Dnes mám 6. deň po opke a aj vy ste mali taký pocit, že vám podprsenka praskne vo švíkoch? Tlačí ma na každom možnom mieste:-)Prsia mi tvrdnú ako pri kontrakciách pred pôrodom a to nič nerobím.
Veronika,
ako si na tom Ty?
Mne pripadajú akési veľké:-))

fifiBB

sweet
dakujem,no som zvedavá,včera som nemohla zaspat,stále na to myslím.ked si tam ráno išla bála si sa?ja sa bojím už teraz aj ked to chcem,dúfam že neodpadnem..xixi.ako v práci,čo kolegyne,chvália??dúfam že áno:)))

Lela1

miu miu
pozerala som v galerke tvoje foto, ty mas nejake prsia, ja skoro ziadne...
a dala nam doktorka tu istu velkost len iny profil.. dufam ze to na mna nebude vela tych 325. Ten profil doktorke urcite este spomeniem, ked sa budem presne uz objednavat na opku.

pipajs

hojte baby chcem sa vás opitať . Máte niekto robené prsia u Tršku guľaté pod sval 325 ml ? Som rozhodnutá že pôjdem knemu aj som bola na konzultáci ale na presnej sume sme sa nedohodli . Potrebujem to vedieť aby som sa zariadila skorej . Diki

siso

baby mokli by ste mi poradiť keby som chcela isť na konzult do BA ako sa to robi objednava sa telefonicky alebo su niekde vypisane ne nete ordinačné hodiny?

Lela1

sweetlemon
ani ja som moc nizkych profilov nevidela, skor ten stredny. Ked budem volat doktorke uz na termin, skusim sa jej spytat ci mi moze vyskusat aj ten stredny... pocula som ze niektory chirurgovia to tak robia ze pri operacii dokonca skusaju rozne velkosti..

sweetlemon

Lela1
no vela bab s nizkym nepoznam,myslim,ze iba Pegy. Takze to neviem nejak moc posudit. Ale ja osobne by som sla urcite len na stredny. Ved este mas par tyzdnov na rozmyslenie, skus pokukat na nete na tych americkych strankach, tam je toho viac.
no a to je super, ze jezovitova takto vyjde v ustrety, nemusis sa dopovat tabletkami :)

Lela1

Este co sa tyka toho nizkeho a stredneho profilu. Mne odporucila prave ten nizky a 325. Myslite ze je tam velky rozdiel? Ste mi dali chrobaka do hlavy s tym strednym :). Inak je som sa Jezovitovej pytala, a ona ze vysoky dava vynimocne, potom stredny alebo nizky. A ze pre mna ten nizky by bol dobry, ze sa nemusim bat ze mi to spravi placky... no neviem keby tam nebol velky rozdiel asi si dam radsej ten stredny..

Lela1

miu miu, sweetlemon
takze rozhodla som sa pre Jezovitovu. Chcem mat uz prsia pekne a presne ako tu baby pisu chcem byt spokojna s vysledkom hned, uz nechcem reoperaciu. Takze si dam radsej vacsie, verim ze ten sval si tie okruhle pekne vytvaruje.
miu miu termin som si presny nedala, kedze mam problemy s mojim cyklom a menstruaciu mam velmi nepravidelnu. S doktorkou som sa dohodla na konci oktrobra,alebo v novembri ze ma bude operovat. Povedala, ze jej mam zavolat prvy den ked dostanem menstruaciu a ona mi potom najde uz konkretny termin do 15 dni... mozno to vyjde aj na toho 3. novembra :). Pytala som sa jej aj na tabletky na oddialenie menstruacie, nebola moc za, ze radsej to spravime tak, ze jej mam zavolat ked to dostanem. Bola velmi ochotna.