fifiBB
rano ani neviem, ci som sa bala, som este bola unavena,lebo ved som isla 6:45 z domu a neviem, mala som trosku taky vnutorny stres,ale myslim, ze som sa nebala, skor tesila a bola nervozna malinko :) viac som sa bala tak mesiac pred tym, to som chytila taky stres, ale cim dalej, tym som sa bala menej,lebo uz som bola na to taka pripravena, ze som to uz chcela mat za sebou. a neboj, urcite neodpadnes, musis mysliet na to,ze proste ides do obchodu kupit nove didi :)) nie je to vobec take strasne,ze sa treba bat :)
no a v praci...zatial som stale v tej podprde a naobliekana,lebo sak nechcem,aby to bolo moc vidno - tu retro. ale inak hovoria,ze sa mi hodi ta velkost. to az v lete budu chvalit,ked ich vyprsim :))
maja222 a ake cislo podprdy ti dal? mozno ich mas dost opuchnute. mna podprsa tlaci,ale nie je to az take hrozne a ani nebolo,proste musia byt pevne stiahnute,nech nelietaju :) ale myslim,ze tu uz niekto hovoril,ze mal malu podprdu, tak jej to vymenili potom... a velke ti pripadaju? jezis, to len mne pripadaju male? ja neviem, co som si predstavovala,ale este deci by som do kazdeho narvala :))))