Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sofia nella

sweetlemon
Mne sa stále páčili väčšie prsia asi preto , že ja som nemala takmer žiadne.
Páči sa mi plný výstrih. Tak určite skôr 3. Určite radšej väčšie ako menšie.
Síce stále vyzerám ako decko, malá , štíhla. Ale po krásnych prsiach som stále snívala.

sweetlemon

sofia nella
ja som mala tyzden dovci, potom som isla do prace, no bolelo este,tak som sa hodila este na PN konca tyzdna. nechcela som moc prerobit, preto dovca :) takze ako kto...
no a ake by si chcela? 2,3?

sofia nella

sweetlemon
Teraz nemám nič. Pred deťmi som mala pevné nič a teraz mám také ochabnuté nič. Potom ste na PN-ke, alebo na dovolenke alebo ako?

sweetlemon

ninab
dr moze posunut prsnikovu ryhu nizsie, ale potom aby to divne nevyzerala...lebo ved bradavky ti ostanu tam, kde su. o trosku sa to urcite moze posunut,ale asi fakt len malinko. no a ty chces vysoky profil? to by som si nedavala. inak tym, ze by si si aj dala ten vysoky, tak nebudes mat prsia vyssie, len viac ti budu trcat z tela, takze zalezi na tom, ako chces aby vyzerali, ci prirodzenejsie alebo viac stojace a vystrednejsie. tazko sa to hovori,ono to fakt na kazdej vyzera uplne inak. hm...
sofia nella
no spominaju sa tu doktori z ba: trska, jezovitova, guba, fabry a neviem este. a cena je teraz cez cca 85 tis. je este minarovjech, ten robi za 100tis. no a skus si precitat diskusiu dozadu a podla toho sa rozhodnut, ku komu ist na konzultaciu, je to skor o pocite, mne tiez padol do oka trska na zaklade diskusii najprv. odporucit sa da, ale to ti kazda odporuci ineho :)
a ake mas teraz prsia?

sweetlemon

fifiBB
rano ani neviem, ci som sa bala, som este bola unavena,lebo ved som isla 6:45 z domu a neviem, mala som trosku taky vnutorny stres,ale myslim, ze som sa nebala, skor tesila a bola nervozna malinko :) viac som sa bala tak mesiac pred tym, to som chytila taky stres, ale cim dalej, tym som sa bala menej,lebo uz som bola na to taka pripravena, ze som to uz chcela mat za sebou. a neboj, urcite neodpadnes, musis mysliet na to,ze proste ides do obchodu kupit nove didi :)) nie je to vobec take strasne,ze sa treba bat :)
no a v praci...zatial som stale v tej podprde a naobliekana,lebo sak nechcem,aby to bolo moc vidno - tu retro. ale inak hovoria,ze sa mi hodi ta velkost. to az v lete budu chvalit,ked ich vyprsim :))
maja222 a ake cislo podprdy ti dal? mozno ich mas dost opuchnute. mna podprsa tlaci,ale nie je to az take hrozne a ani nebolo,proste musia byt pevne stiahnute,nech nelietaju :) ale myslim,ze tu uz niekto hovoril,ze mal malu podprdu, tak jej to vymenili potom... a velke ti pripadaju? jezis, to len mne pripadaju male? ja neviem, co som si predstavovala,ale este deci by som do kazdeho narvala :))))

ninab

baby myslite, ze vysoky profil z nich robi tie lopticky co su pomaly az pri krku?pretoze presne toto ja nechcem, na mojej fotke to az tak nevidno, lebo som sa narychlo fotila s mobilom a este aj trosku odspodu, ale uz teraz sa mi zda ze mam prsia dost vysoko polozene akoze na hrudi, ked sa divam na niektore fotky, tak to porovnavam, ze asi ako daleko maju baby bradavku ad laktovej jamky a od krku zaroven a zacala som mat novu paranoju, ze budem mat lopticky vysoko pri krku..chcela by som ich mat celkovo nizsie polozene, myslite ze sa lekar musi drzat podprsnikovej ryhy?ze sa mi nedaju spravit trosku nizsie ako ich mam?

sofia nella

ahoj baby.
Chcem sa pridať. Ja som celý život túžila po nových prsiach. A už som sa definitívne rozhodla. Len som ešte nebola nikde na konzultácii. Som z BA. Mám 30 rokov, 47kg a 160 cm. Mám 2 deti (9,4). Všade čítam aké to je po op. Prosím vás poraďte mi ku komu mám ísť, kto je fakt dobrý a koľko ma to všetko bude stáť. Ďakujem.

miu miu

pipajs nejaka babulka tu pisala u trsku o sume 79900sk a nejaka zase o sume 85000sk. neviem podla coho ma ceny, ale asi aj od vyrobcu implantatu to zavisi, su v roznej cenovej kategorii. musis sa opytat jeho.

miu miu

Lela ja mam prsia? a kde? to mi len podprda vie daco spravit ked to tam narvem aj s vypchavkami, ale inak mam malinke. fakt. daktorka aj mne dala nizky profil ale chcem to zmenit.

majuska nestresuj, si len 6dni po opke uvidis o mesiac aka budes natesena, este ich mas velmi napuchnute a ubolene preto ta aj tlaci ta podprda, myslim teda...ale ked ti trocha opuch ustupi tak o par tyzdnov tak ti bude aj velka. neboj budes kocica.