Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

veronika_21
gratulujem k novym prskam!!no co, spokojna zatial s velkostou? nezdaju sa ti prilis velke alebo male?
no podprda zozaciatku tlaci dost,ale postupne bude lepsie...tak sa drz a setri sa :)

sweetlemon

sofia nella
no hej, ja som tiez vzdy chcela plny vystrih,lebo som nikdy nic nemala.dr mi povedal,ze take mensie 3 mi to urobi,no neviem, ked na ne teraz pozeram, tak su to take klasicke 2 asi. fakt to neviem posudit este,ale je to mensie, ako som chcela. hm...tak drzim palce,aby ti dali vacsi implantat,ale kedze si po detoch,tak nebudes mat problem s malo elastickou kozou ako ja.

atram

ela, mne dr vravel, že max 220 a to začal kdesi na 180ml, vraj mám málo kože :(((((( ale ukecávam ho aspon na 250ml tak vraj uvidí, čo sa bude dať spraviť......
a tebe prečo len 250?

maja222

Veonika 21, tak Ti gratulujem k novým prsíčkam. Vitaj v klube:-))
To s tou podprsenkou je nám asi tak súdené a musíme vydržať. Ja som 6.deň po a tiež mi to strašne vadí. Ale keď nám to odpochne, tak budeme iné kočky:-)))
Tak ešte pekne odpočívaj a užívaj si obskakovanie okolo Teba:-)

veronika_21

Ahojte kocky, tak uz aj ja mam po opke, vcera ma operovali. je to strasna bolest,chcela by som sa spytat tych co uz maju po, ci ich tiez velmi tlacila ta retro podprsenka. Mna to strasne tlaci, je to uplne na nevydrzanie :(

miu miu

Lela1 nie v den operacie, ale zavolam jej urcite skor nech ho moze objednat. kazala mi aspon tyzden predtym sa ohlasit ak si daco rozmyslim.

atram

ešte som chcela dodať, že sval ti ten implantat zvrchu pritlaci, a tie gulate su podplnene, cize v ruke na omak su mekke a kedze ho ten sval pritlaci, tak tekutina sa preleje do spodnej časti a nebudu zhora ako loptičky

atram

ninab, tu prsnikovu ryhu som tiež študovala, lebo tiež sa mi zda, že ja mam prsia vyššie položene a nechcela by som aby mi implantat končil až kdesi pri klučnej kosti :((( už som taku fotku videla... aj som to konzultovala s dr, tak prsnikova ryha sa da o volaco znizit, no ale zasa len tak, aby bradavky boli v strede prsnika a nie neprirodzene vysoko a taktiež je potom vhodny gulaty implantat, lebo ten ma mensiu plochu, teda hlavne vyšku, anatom je viac to vyšky, čo sa tyka plochy, tým že má slzový tvar, dufam že sa chapeme :) ty máš prsia dolu celkom plne, chce to skor len vrch vyplnit, preto by som isto volila gulaty implantat

atram

ktosi sa tu pýtal na cenu implantátov, že či je cena od ml... tak nie je, cena implantátu je tá istá pri 200ml aj 400ml, rozdielna cena je len gulate versus anatom /anatom je cca o 10-13 tis drahší/ a potom je cena rozdielna od výrobcu implantátu /mentor, eurosilikon, .../