Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

atram

dievčatá, neviem či niektoré čítate aj diskusiu na zzz, ale toto som tam našla od jednej baby a teda akože dovi-dopo, trška to prepískol, začínam si myslíeť, že jeho popularita je umelo vytvorená..... a teraz jej zážitok:

Ahoj Kacenka,neviem, ci to bol dovod odmietnutia moja asymetria. Jeden prsnik je o cislo menzi ako druhy. Dr. Trska mi sam posla mail,lebo som si nechala mail adresu pre jednu kocku,co si s nou pisem tak mi napisal,ze mam prist. Objednala som sa,ked nevidel prsia-spraval sa super, potom ked som sa vyzliekla mi povedal, to ste mali povedat, ze mate asymetriu, tak to je strata casu-nebudem toto operovat-oblecte sa.:o((

KlaudiaKE

MAJA.. mne kazdy den sa ciciky spravali inac :-) ale tiez raz za cas tak stvrdli ze som mala pocit ze mi podprda sa roztrha a koza praskne,, vpredu mas dvojradove zapinanie,, tak si to daj na volnejsie.. ak to nahodou uz tak nemas :-)) ja som to nosila stale na volnejsie a teraz mi to uz stiahli viac lebo pomaly uz odpochaju tak je to v pohode..

NINA na tvoje by som ti asi odporucala nizky profil.. a max 300. to uz budes mat fest plne C ak nie uz D.. vsak si pozri moju galerku, ja som nemala ani prd z tvojich a mam 350ml stredny profil a prave mi mama kupila nejake nove podprdy.. a len C su mi dobre.. B su male.. okruhle si daj vtedy ak chces vyplnit horny oblucik aby si ich nemusela dvihat dohora ak chces mat pekny vystrih.. :-) a vobec ich nebudes mat hore opuchnute pri krku., to som sa bala aj ja a vobec nic som nemala.. inac zalezi aj aky mas siroky hrudnik.. tusim okruhle su viac sirsie ako anatom.. takze ti vyplnia aj boky... ja este teraz ked ich mam opuchnute.. predsa som len 3 tyzdne po OP ked si umyvam tvar tak neviem dat ruky dokopy hned od tela bo si tlacim cicky spolu, musim ruky vysunut a tak ich spojit :-))))

atram

pipajs, eurosilikon je lacnejsi ako mentor, u trsku vysli anatomy na necelych 80 tis, cize s gulatymi by si sa u neho mala do 72 vojst

pipajs

Ja som sa pýtala na cenu za kompletku . Neviete niektorá aký je rozdiel cenový medzi mentorom a eurosilikon ? Ja by som chcela eurosilikon guľatý tvar . A chcela som vedieť či sa zmestím tak do 72000 Sk u Tršku .

atram

ikuska, cena zavisi od kliniky a lekara, tazko povedat, ci cenu implantatu si tiez menia, dodavatela maju isto rovnakeho, no dost mozne, že každy lekar ten implantat predava za inu cenu

KlaudiaKE

SWEET .MIU ,,, jo makam :-( chodim do prace. a beriem antibiotika.. CEROXIM.. mam taku hnisavu anginu aku som davno nemala ked sa kuknem do mandli je mi az zle z toho co tam vidim fuj :-((( ale teploty nemam takze v robote som, za kompom makam a len vravim ludom co maju robit.. musim tam byt lebo len same problemy su a ide ma porazit ze clovek nenajde normalnych inteligentnych schopnych ludi .. :-(((( stale po niekom si len kydam hovno na hlavu pred zakaznikmi lebo nejaky zamestanec stale nieco poserie.. takze koli idiotom musim chodit do roboty. a teraz som dlho chybala aj na dovolenke som bola dlho, teraz koli cicikom .. takze musim dohanat , plus nove veci a uz ide sezona zimna takze mame co robit :-(((
a ano soferujem uz.. vsak som po tyzdni sedela za volantom.. slo to v pohode.. velmi som ruky nevytacala.. :-))) a parkovala som rovno bez cuvania a otacania sa :-)))

Stehy mi vybrali v pohode , trosku postipkalo ale slo to. mam mat kontrolu po 3 tyzdnoch.. vsetko sa hoji a lieci ako ma :-)))) okrem mojich mandli :-(((((( najradsej by som si ich teraz vyskrabala lyzickou von :-((((( ani glgat neviem, tobôž rozpravat..