Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

atram

klaudi, nakoniec som sa rozhodla pre anatomy, na radu lekara, a velkost max aka sa mu vojde, on to vidi len na 220 :(((( a ja pevne verim aspon v 250, inak mam len 155cm vysku, cize mozno to nebude az tak malo, ved uvidime...

KlaudiaKE

IKUSKA a co sa tyka bolesti .. no prve dni som chcela umret :-)) vsak som to tu aj pisala, hned prvy prispevok po OP. ze nikdy viac a kto sa chce dat rezat rychlo na to zabudnite ak neoblubujete SADO-MASO kružky :-)))))) Hrozne to bolelo ale chvalabohu niekto múdry vymyslel lieky proti bolesti tak som sa dopovala aj na spanie a dalo sa to vydrzat. A po tyzdni som ani nevedela že som na nejakej OP bola.. :-)) malo to potom rychly priebeh hojenia.. po tyzdni som uz bola v praci..

atram

klaudi, ano ja chcem aj dvorce upravit a vlastne tade pojdu dnu aj implose, no ja som u trsku ani nebola, len sme si mail vymenili a nesla som k nemu, len toto som nasla na inej diskusii, mam z neho dost zly pocit na to aky je ospevovany.....

ja som bola u gubu a fabryho a ani jeden problem nevidi, v piatok idem k fabrymu pod noz

KlaudiaKE

ikuskaaaa mat tvoje ciciky ani nic nehladam na nete :-)))) ale nie. predpokladam ze chces vyplnit hlavne ten vrch.. lebo od tela ich mas dost.. tak asi tiez nizky profil.. a len nieco do 300ml.. neviem aku mas predstavu. ale okruhle tiez urcite.. tym sa ti nadvihnu a vyplni vrch.. tusim :-))) to pisem len z toho ze tiez vyse pol roka som pozerala rozdiely vselijakych moznych tvarov pred a po .. tak mi to tak pripada asi naj :-)) ake chces mat potom ? a ake mas vlastne teraz ???

KlaudiaKE

ATRAM to znamena ze robi len lahsie prace lebo tie sa nedaju pokazit :-))) asi ked do takych neide... podla tvojej foto asi chces aj dvorce upravovat ?? to si radsej obvolaj a najdi aj inych lekarov a asi v maily posli rovno foto ked sa takto spravaju :-((((

atram

pipajs, no neviem, ja som u tršku nebola, ale tušim ktosi pisal, že zaloha 10 tis niekolko dní pred a v den opky zbytok, a oktober ma plny, teraz kohosi objednal na 5.11.,

atram

ikuska, no neviem, ale predpokladam, ze bansku bystricu mas asi blizsie ako bratislavu, nie? tam chvalia dr. cervena z novamedu, alebo potom trska operuje v prievidzi

pipajs

Atram díki moc musím mu zavolať na konzultácia druhú a objednať sa , len rátam že teraz asi bude mať všetko obsadené . A dáva sa najprv záloha alebo sa všetko platí v den operácie .

KlaudiaKE

VERONIKA gratulujem ;-) teraz sa uz len nadopuj liekmi na bolest a spi :-)) ked to neznesitelne tlacenie podprdy neprestane ani po 3 dnoch chod ju vymenit za vacsiu.. .. ja mam 80C a ta retro podrpda ma na sebe cislo 75B a je mi dobra.. tak ze tlaci mi prsia k telu. ale necitim to ako neprijemne, ze mi to vadi..