Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

KlaudiaKE

SWEET myslim ze v pohode. ja som uz aj pol dna behala v sportovej podrpde ked som si prala retro.. a to teraz sa potim jak prasa z tych liekov, rano sa budim total mokra tak si vies predstavit aky mam odpor k tej podprde ked ju mokru zo seba rano dam dole (podotykam plus ten stahujuci pas) idem sa osprachovat a tie prepotene čudá si mam dat spät na seba --- fuuuuuuj... skoro kazdy 2-3 den to periem :-)) dnes som nie, lebo nehreju radiatory a by som uz zaspala bez nej kym by vyschla plus rano sa zobudim zase super spotena :-))) .. tak dufam ze zajtra sa mi to podari :-)))))

no idem uz kupat a hajat.. zajtra ma caka dalsi super den v praci :-(

sweetlemon

Klaudi
no, tak potom myslim,ze dobry ludia nie su vobec. Pretoze naozaj vsetci chcu robit co najmenej za co najviac penazi :))) aj ja :))
a teda, to su super ceny. ja si hlavne na zaciatku chcem kupit tiez take kvalitnejsie, nie ze za 90 Sk v Tatiane a bude mat to tlacit vsade a este sa mi nejak posunie implos. Takze urcite na prve dam aj posledne korunky. Radsej, ako keby som mala potom riesit nieco zavaznejsie. Uz by som si aj kupila pomaly ale nejaku sportovu, tak na doma,ked len lezim,tak by som si dala taku...myslis,ze este je skoro? nie na cely den,len na par hodin,zeby som zhodila retro.lebo nie zeby ma tlacila na cickoch,to vobec,zacina mi byt na bokoch volna trosku.ale na ramenach mam uplne cervene, aj na bokoch. akoze mam skoro 70 obvod a 65B podprdu,tak asi preto.

KlaudiaKE

SWEET no dobrych ludi je fakt tazko najst.. kazdy chce vysoky plat ale hovno robit :-))))

co sa tyka vyplaty chapem.. sak to nie je lacna zalezitost take nove ciciky :-))) mne mama chodi do jedneho velkoskladu v roznave kde aj siju pre svetove znacky ako MEXX, PUMA, TOMY HILF, SCHEISSER ( www.schiesser.com ) a dodavaju do ich obchodov a tam maju take zabite ceny .. napr. mi doniesla super podrpdu sportovu PUMA origos a cena 350,- v origos obchode by stala najmenej 800,- a tie podprdy Scheisser ceny od 260,-

sweetlemon

ikuska
no musim povedat,ze ja som vobec nemala ani prve dni take bolesti, uz par hodin po op, ked ma bol kuknut drahy,tak som sa rehotala,som trepala somariny (asi z tej narkozy) a som sa smiala sama na sebe :)))) urcite,ze to bolelo,ale asi mam vyssi prah bolesti. sice klaudia mala potom bleskove zlepsenie,mne sa to hoji trosku pomalsie,ale nemala som to take intenzivne. takze naozaj sa to neda predpovedat...hm...treba vyskusat :))

sweetlemon

Klaudi
jej, mne sa to nejak divne natahuje tato stranka, niekedy su tam nove prispevky,potom zase zmiznu,tak az teraz som si vsimla tvoj o robote a chorobe.teda, no asi to tam s nimi nemas lahke, este navyse ked si chora a musis sa nervovat s trubami. hm...tak vela sil prajem :) nejak to tam vydrz,kedze asi budes musiet..
no ty si dobra, ze po tyzdni soferovat. ja chcem od pondeloka zacat, ale ked to parkovanie v centre ba je take hrozne,ze sa tam musim vselijak vytacat,ked sa chcem niekam strcit. no...uvidime. teda, ja idem tiez za 3 tyzdne na kontrolu,tak potom mi to pripomen,nech nezabudnem :))fakt, zajtra mas 3 tyzdne, ale to leti, co? :))) zachvilu zhodime retro a ideme prsit :) ja este nemam ziadnu podprdu novu, to az tak po kontrole pojdem kupovat, zatial sa mi nejak nechce a vlastne sak som teraz financne po cickoch tak zle na tom,ze musim cakat do vyplaty :))) akoze hanba normalne :)))

KlaudiaKE

IKUSKA .. no okruhle 250 max 285ml nizky profil a budes mat take plne C urcite .... ked uz teraz mas B az C :-) a na konzultacke si uz bola ?? chod za lekarom ten ti poradi najlepsie ak mu povies svoju predstavu.. a co sa tyka bolesti a placu.. jojooooj.. prve 3 rana som vstala z postele len s placom a s myslienkou.. "boze ty si krava ze si sa na taku hovadinu dala, co som komu urobila" :-)))) ale teraz ked pozriem do zrkadla som happy. a hlavne ked skusam tie nove podprdy a vidim tie iskricky v ociach mojho muza :-))) ze 10 rokov videl furt len lentilky a teraz taketo balooony :-))))

som zvedava ako dopadne prvy keks so silikonmi :-))) este sme nemali moznost a dnes akurat na mna dosiel kramar (mimochodom cicky zase rozboleli hlavne zlazy lebo mna pri kramoch vzdy cicky boleli :-( plus na to angina takze mi je najsuper fasa :-((( ) takze potom uvidime ako dlho vytrime.. mozno to bude najrychlejsi keks po rokoch :-))))))))

atram

klaudi, vdaka za kompliment, spokojna sice nie som, ale aspon postava je o volaco lepsia ako cici, tak dufam ze fabry sa pochlapi :)

sweetlemon

atram
no ja som isla k trskovi a uz dlhsie viem z diskusii,ze trska pacientky odmieta. neviem, asi ho to nebavi,alebo neviem, co si mam o tom mysliet,ale tie zlozitejsie veci proste odmieta robit. ja to nechapem. no ked sa uz do niecoho pusti,tak je dobry. hm...

ikuska

KlaudiaKE
to fakt si bola po tyzdni v robote??? tak to je super a ja nevierm ake mam teraz ae nosim b,c, aj d podprsenku:)))ako kedy ale tak vecsinou 75,80c a xcela by som asik okruhle 285ml ci???a nebolo ti od bolesti aj do placu ci sa dalo???