Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

veronika vela oddychuj, myslela som na teba ze ako sa asi tak mas, ci ti je dobre alebo co. no musis oddychovat, nenamahat sa, vela pit, aby ti tie zavraty presli, to zvykne pomahat aspon trocha. Drzim paste aby ti uz bolo lepsie. Neboj cez vikend budes behat ako srnka.

sweetlemon

veronika_21
no super, ze uz povolila ta retro. jej a to mas teda celkom velke cici teraz :) aj ja chceeeeeeeeeeem!!! hej a druhy den, to asi este mozes mat take stavy z narkozy, snad ti to rychlo prejde teda :)

sweetlemon

zuzkalinka
no tak ty teda pojdes na tu jednu kliniku v taliansku? to som potom zvedava, urcite sa tu potom hned zastav a popisem vsetko, fakt by som chcela vediet, ci to menej boli...no a 1., to uz je zachvilu :) uz sa aj bojis??
ja som bola na normalnou cez ryhu...

veronika_21

ahojte, dakujem vam za povzbudenie :), vcera som uz nebola schopna napisat, mne je stale strasne na vracanie, ale to asi moze byt este z narkozy, ja som len druhy den po. A mam strasne závraty. Poprsenka povolila, tak som rada. Inak bola som u dr. Cervena, mam 300 ml eurosilicon a som velmi spokojna. Spravilo mi to decka, ale pred operaciou som uz male take slabe dvojky. Doktor je skvely, aj cely personal. Vsetci boli strasne zlati.

zuzkalinka

jaj prepacte, nie na kontrolu, na konzultaciu idem. neviem presne ako to robia, videla som to len raz v telke, oni ti vlozia cez pupok taku hadicku so sondou a potom to tam nejako vkladaju tak, ze sa na to pozeraju cez pocitac. neviem, preto chcem ist na osobnu konzultaciu, pretoze samozrejme to ma aj svoje nevyhody, tak si to dam pekne vysvetlit lekarom osobne. drzte palce 1ho oktobra, potom dam vedie co a ako. inak robia to aj v talianksu, ale iba na jednej klinike, ak som dobre pochopila..ale podla mna to boli menej, pretoze nemas ziadne rezy, len taky malinky na pupku
sweetlemon ty si bola na takomto zkroku? alebo na normalnom

sweetlemon

ikuska
no ja som bola 1 noc, na dalsi den doobeda som isla domov. na niektorych klinikach sa ide par hodin po opke. inde nechavaju aj 2 dni. ale velka vacsina je klasika 1 noc.

sweetlemon

zuzkalinka
no teda asi necaka kontrola,ale konzultacia, nie? som to pochopila tak,ze si este pred, ci sa mylim?
no hej, ja som tiez pocula o tomto sposobe, aj to,ze to robia len v amerike niekde. vedela som len,ze cez brucho sa to nejak vklada. aj ked si moc neviem predstavit, ako tam natlacia ten silikon...on potom stvrdne,ked to tam napumpuju? ale myslim,ze bezbolestne je to preto,ze je to v narkoze, potom to musi boliet tak isto,ako ine vlozenie, mozno este na vacsej ploche,kedze ta cesta vkladania ide uz od pupka. neviem,neviem...

zuzkalinka

ahojte, pridavam sa do temy, pretoze mna caka prva kontrola v oktobri, ale v taliansku, v Perugi. Neviem, ci ste poculi o nov sposobe vlozenia inplantatu, videla som to v telke, v beverli hils to robia pravidelne. Ide o to, ze implantat vlozia cez pupok pod prsny sval a potom to napumpuju silikonom, je to vraj bezbolestne, ale chcem sa na to spytat priamo u doktora. Inak myslim ze na slovensku to este nerobia.

sweetlemon

Klaudi
no teda, tak nech ti rychlo prejde ta blba choroba :( to je fakt otrava, ta umela retro ked sa spoti, tak tak super voni :)))) no ja som ju zatial prala 2x,ale uz by sa zase zislo,zajtra pojdem asi tiez nato. no a ja mam pod tym este tielko bavlnene stale a tym, ze si ich musim kremovat,tak to tielko do seba vsetko saje, no hrozne,tesim sa za 3 tyzdne :)
ale pojdem teda cez vikend kuknut tu sportovu nejaku.
no ok, ja pojdem tiez zachvilu spinkat. tak sa drz zajtra a nemakaj dlho,lebo telo potrebuje hlavne odpocivat,ked je chore...papa :)