Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

siso, ja idem do BA k DR.Jezovitovej je to klinika Esthetic. konzult netreba ani objednat, staci tam prist a na recepcii povedat co chces a vybaviata. konzult su od 14:00 do 15:30 aj viac kym prides na rad. Plati sa 650sk.

nulky

na šľak trafenie. 3 dni mi nefungoval net a teraz mi jeden dlhý príspevok nezobralo !!!!!!!!!!!!!!!!
tak aspoň v skratke...
pozdravujem... chcela som vedieť, či sa má po opke Veronika 2+ ok... som ti hovorila, že Červdň je supeer a aj celý Novamed!!!!
inak mal asi pravdu aj v tom, že mi satčia 260... ale už tam mám vložené 280... som Dva týždne po... stále sú dosť veľké... dúfam, že len napuchnuté.. a pravý prsník je stále bolestivý z času na čas.. a aj väčší... zmizne to, ženy?my&slím ten rozdiel vo veľkosti jedného a druhého.....
mne pri vyberaní štichov nehovoril o masáži ani o natieraní modrín... že by sme na to tam zabudli??????
dajte mi baby vedieť, kedy to ako tak začne odpúchať...
sweet, kaludia, prsník... ako žijete- prečítam si hneď ako moje dve choručké deti uspím... vrackajú, kakajú,trošku teplotkujú... no nadriem sa okolo nich teraz !!!!!!!!!!!!!!!!

sweetlemon

siso
ahojky,
no najlepsie budes, ked si vyhladas na nete kliniky,ktore chces navstivit a zavolas im tam a rovno sa na vsetko opytas :) konzultacia musi byt osobna,aby si ta dr vedel pozriet, pofotit, pomerat. aby teda rozhodol velkost implantatu, typ a ulozenie.

siso

ahojte baby už som sa raz pýtala ale nikdo z vas na to nereagoval že v BA maju ako konzultačne hodiny doktori ktori vas operovali a ako su ten konzult treba vybaviť stačí telefonicky mail alebo osobne

sweetlemon

atram
neviem, ci vsade davaju rovnake dreny,ale mne isli z boku prs a ked som sa postavila,tak boli take dlhe,ze boli polozene na zemi, takze mali tak vyse metra...1,3m alebo tak nejak to mohlo mat. no a su to take 2dcl nadoby plastove,takze si mozes dat nieco do pasa kludne,ale ked to chces schovat,tak nieco velmi volne,aby si to tam niekam nacpala. mne dr povedal,ze v pohode ich skryjem, no ja som mala taku malu mikinku a teda som si ich drzala v ruke a tie hadice prne krvi mi len tak viseli. no tak som sa hanbila,ked som odchadzala... :) ale ked si das nieco vacsie a hlavne s nejakymi velkymi vreckami,tak to mozno skryjes

atram

baby čo ste už po, bude mi na odchod z kliniky stačiť mikina do pásu? kvoli drenom sa pýtam, či to tam schovám, alebo treba niečo dlhšie, nemám predstavu aké tie hadičky sú dlhe a kde a ako je to pripevnené, ja ich budem mať celý vikend :((( dik za odpoved

miu miu

no co sa tyka toho vkladadia vlasneho tuku, toho som dost precitala a nesie to vela nevyhod pretoze ked to odsaju tuk a vlozia ti ho tam kde normalne nenarastol tak sa tukove bunky stacaju a odumieraju, to znamena ze prsia casom stracaju tvar a su nepravidelne, mozu byt hrbolate alebo take daco. Lebo ten tuk nemusi odumriet na celom prsniku ale len dakde. takze to je blbost a nema to vyznam. A ja logicke ze sa ti to nemusi ujat.

ikuska

inac ja som pocula ze sa zvecsiju pesia aj tak,ze ti z tela odsaju vsettok prebytocny tuk a vlozia do prs lennze myslim ze to bude len docastne predsa to bude len tuk a schudnes tak aj pprsia ci???