Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

dakujem KLAUDIA velmi pekne za rady pekne dopodrobna...mam pocit ze som prvykrat o silikonoch tak rychlo pochopila..
Klaudi, tak ty myslis nizky profil?lenze odmysli si jedno cislo z mojich prs, to na tej fotke su tie antikoncepciove a narastli mi z nej poriadne...hlavne by som operaciou chcela dosiahnut vacsi pomer medzi hrudnikom a bradavkami(85:90)asi sa ti to na fotke nezda ale ja mam dost siroky hrudnika a chcela by som aby mi viacej trcali z hrude..a 300?inak to mas asi pravdu, lebo som si pozrela tvoj album, teraz ich mas krasne, take by som chcela aj ja a 350ml je teda moc na mna, ked si odmyslis to cislo?zas nechcem mat monster melons. co tak stredny, gulate a 300?PORAD!!!

micuska6

Vobec som si to nevyzliekala. Bola som v tom. Sprchovat sa nemozes, budes zabandazovana az na rebrach. Sprcovala som sa len od pol pasa dolu a vtedy som si to len vyhrnula. Vobec neviem, ako by som si to vyzliekla a dodnes neviem, ako ma z toho sestricka s doktorom dostali.
Zajtra budem na teba mysliet. Neboj sa, ozaj sa to neoplati. Potom sa ohlas, ako si dopadla.

sweetlemon

nulky
a tebe dal 280 a zdaju sa ti velke? no nepamatam sa, co si mala predtym, kedze nemas fotku v galerke...teda ja mam 285 a zdaju sa mi male :( hm...no a co tak pridat fotecky? by sme sa pokochali :)
urcite ich mas este opuchnute, teda ja urcite, takze zatial nevadi,ze je aj jeden vacsi, este je cas. no aj mna sem tam pichne v nich alebo ma zaboli,ked sa moc mykam :))) ale inak super, chodim do prace a v pohodicke, aj zabudam, ze ich mam niekedy :) ked posluchaju teda :)))
jej a detickam prajem rychle uzdravenie, chudatka male, musia byt slabucke, ked ide z nich vsetko von... :(

atram

micuska, rada ta tu vidim :) uz sa riadne klepem :( ok, tak vezmem dlhsiu mikinu, a to zelene si si potom doma vyzliekla ci ako?

sweetlemon

siso
no jasne,vidim,ze baby uz nejake dali, ja som bola u Dr. Trsku, najdes to v kontaktoch na www.plastickychirurg.sk :) takzko povedat,kedy ma konzultacky, on robi na 3 miestach v ba...

micuska6

Atram:
Doktor ti da to zelene oblecko.Ja som to mala v bdlzke pod zadok, tak ty to budes mat podobne. Vobec nezalezi, ake dlhe budu hadicky, lebo sestricka ti ich skruti a kazdu flasku a s nou aj tu hadickou budes mat vo vreckach toho oblecka.Vrecka su v predu a hadicky budes mat vyvedene cez rukav toho oblecka - ma to kratky rukav. Ja som mala mikynu pod zadok, tak vobec nebolo vidiet co mam pod tym. Mikina do pasa by nemala vadit, akurat ti bude trcat to zelene oblecko von, ale predpokladam, ze pojdes autom, tak to nebude vadit.