Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

veronika_21

baby dakujem, ze ste na mna mysleli :) aj vy ste mali po opke taketo stavy, ze vam je stale na vracanie? mne to nechce prejst :( dali som si aj tabletky proti zvracaniu degan, ale stale nic.

micuska6

miu miu
Dalo sa to uplne v pohode. Bola som rada, ze som doma. Domov som isla este nadopovana z narkozy. Vecer mi bolo ovela horsie, ako tesne po operacii a bola som rada, ze som doma. Vsetci ma obskakovali. Ked mozem poradit, zabezpecte si polohovatelny rost, alebo polohovatelne lehatko. Mne ho manzel nastahoval do izby z terasy. Vyhla som sa tym bolestiam chrbta a nemala som problem so vstavanim. Nikto mi nemusel pomahat. Tiez som to nemala z vlastnej hlavy, ale poradila mi to baba, co to mala za sebou. Ozaj super. Inak ja mam PO 7 mesiacov.

ninab

miu a este ze kam zacne chirurg rezat do mojej povodnej prsnikovej ryhy alebo tam, kde ma byt prsnikova ryha potom...???????????????????????????????

ninab

miu takze je mozne ze po zvacseni mi celkovo trosicku poklesnu, vies nechcem mat loptocky pri klucnej kosti!
a po akom dlhom case od operacie mozem brat antikoncepciu?

miu miu

ninab musis ratat s tym ze aj Klaudii tie prsia este klesnu a odpuchnu, takze predpokladam ze jazva je tam kde ma byt a predpokladam ze to bude mat presne v ryhe. vies reslne prsia budu az tak o mesiac a pol po operacii. musia proste odpuchnut a klesnut. ma ich krasne ale este jej zmaknu a budu este krajsie.

ninab

inak chcem sa este spytat KLAUDIE, prosim ta, vsimla som si tvoj uuuuuzasny rez, akoze klobuk dolu pred tvojim chirurgom, bodajby sa to aj mne takto krasne zcelilo a teda som si na nom vsimla, ze je trosku vyssie, teda mali sme s babami debatu o tom, ci sa neda prnikova ryha posunut trosku nizsie (cca 1cm)...
...nebolo to takto aj v tvojom pripade?lebo vyzera to akoby si ho mala este na prsniku ,ten rez, a nie presne medzi prsom a rebrom..toto by som chcela aj ja aby mi stiahla celkovo tie nove prsicka tak o cm nizsie..

9Matulka9

Tak konecnce sa mi sem podarilo na chvilku nakuknut.Chcem sa spytat na tei dreny,baby co ste boli u dr Cevena dava ich ci nie?A ako je to s prvou kontrolo,po kolkych dnoch je?

ninab

ikuska nielen z antikoncepcie, ale zmenila som preparat z vysiehormonalneho triqilar na nizsie yadinne a zacala som hrozne priberat, kedze mam nejaku farmakologiu za sebou povedala som si ze ked priberam a chcela som hlavne pribrat na prsiach zacala som jest este aj decolen v komb. z antikoncepciou a potom neskor aj bust plus-same hovadiny ale takto som pribrala na 2-ky?ja ani neviem co to mam ale predtym som mala A-čko...